Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAKŞEHİR HIZ KESTİ
BAŞAKŞEHİR HIZ KESTİ
Başakşehir, kendi sahasında Karabükspor'la 3-3 berabere kaldı ve çok önemli 2 puan kaybetti. Maçın son bölümünde Başakşehir'in müthiş baskısına Karabükspor aynı sertlikte direnç gösterdi
19 Mart 2017, 15:23
 
 
Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir  Kardemir Karabükspor ile Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. 
 
8. dakikada Mossoro'nun ara pasında Adebayor çaprazdan ceza sahasına girdi ancak Togolu yıldızın şutu zayıftı ve top kaleci Ahmet Şahin'de kaldı. 
 
16. dakikada Başakşehir 1-0 öne geçti. Sağ kanattan bindiren Caiçara'nın güzel ortasına arkalardan gelen ve harika bir kafa vuruşu yapan Doka, topu ağlara gönderdi. 
 
Karabükspor, 28. dakikada Seleznov'ûn penaltıdan kaydettiği golle 1-1'lik beraberliği yakaladı. 
 
32'de Başakşehir çok tehlikeli geldi. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Visca, yerden içeriye çıkardı. Bomboş olan Adebayor, topa vuramadı ancak arkadan Doka geldi. Doka'nın vuruşu da kötüydü ve meşin yuvarlak farklı derecede üstten auta gitti. Başakşehir çok önemli bir gol pozisyonunu harcadı. 
 
37. dakikada ise bu kez Karabükspor ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanatta üç kişi arasından geçen ve harika çalımlar atan Traore, pasını yerden Seleznov'a gönderdi. Ukraynalı forvetin şutunda top savunmaya çarptı ve kornere gitti. 
 
İlk yarı 1-1 sona erdi. 
 
48. dakikada Karabükspor, Bliznichenko'nun golüyle 2-1 öne geçti. 
 
Evgen Seleznyov'un pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Andrey Bliznichenko, zor da olsa vurdu ve golü atarak takımını 2-1 öne geçirdi.
2 dakika sonra ise 50. dakikada Başakşehir hemen cevap verdi. 
 
Alparslan Erdem'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Edin Visca sol ayağıyla altıpas önünden yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı Ahmet Şahin'in sağından ağlarla buluşturmayı başardı.
 
59'da Başakşehir, Adebayor'un golüyle 3-2 öne geçti. 
 
Visca'nın sağ kanattan kullandığı kornerde içeride Adebayor kafayı çok sert vurdu ve Ahmet Şahin'i avlayarak takımını 3-2 öne geçirdi. 
 
77. dakikada Karabükspor, Paul Papp'ın golü ile maçta tekrar eşitliği yakaladı.
 
Ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Abdou Traore'nin doğrudan kaleye gönderdiği şutunda Volkan Babacan'dan dönerken, seken top sol çaprazda Papp'ın önüne düştü. Papp da düzgün bir vuruşla boş köşeye topu ağlara gönderdi. 
 
80'de Adebayor sağ çaprazdan hızlı geldi, pasını içeride boş olan Mustafa Pektemek'e çıkardı ancak Mustafa bu topa iyi vuramadı ve savunma pozisyonun tehlikesini uzaklaştırdı. 
 
Hakem Özgür Yankaya maça 4 dakikalık uzatma eklerken, Başakşehir, son bölümde rakip kalede inanılmaz bir baskı kurdu ancak Karabükspor harika bir direniş gösterdi ve taraflar puanları paylaştı. 
 
Bu skorun ardından Başakşehir 53 puana ulaşırken, Karabükspor ise puanını 34 yaptı. 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR