Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLLİLER YİNE KAZANDI
MİLLİLER YİNE KAZANDI
Türkiye A Milli takımımız Dünya Kupası Grup Eleme mücadelesi öncesi hazırlık maçında Moldova'yı 3-1 mağlup etti.
27 Mart 2017, 18:18

 

Türkiye A Milli takımımız Dünya Kupası Grup Eleme mücadelesi öncesi hazırlık maçında Moldova'yı 3-1 mağlup etti.

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç ilklere sahne oldu... Eskişehir'deki ilk maçımızda A Millilerimize farklı galibiyeti getiren golleri, 14. dakikada Emre Mor, 24. dakikada Ahmet Çalık ve 52. dakikada Cengiz Ünder kaydetti. Moldova'nın tek sayısı 90+2. dakikada Ginsari'den geldi.
 
Nefes kesen mücadelede A Millilerimizin gollerini atan Emre Mor, Ahmet Çalık ve Cengiz Ünder de A milli takım formasıyla ilk golllerini Moldova'ya karşı attı.
 
Emre Mor, maçta attığı gol ve rakipleri karşısındaki çalım üstünlüğü ile şov yaparken tribünleri ve ekranları başındaki seyircileri heyecanlandırdı.
 
image
NOTLAR:
Karşılaşmadan yaklaşık bir buçuk saat önce A Milli Futbol Takımı kafilesi konakladığı Tasigo Otel'den polisin geniş güvenlik önlemleri altında maçın oynanacağı Eskişehir Yeni Stadyum'a geldi. Aynı saatlerde Moldova Milli Takımı da Anemon Otel'den polis eskortu ve geniş güvenlik önlemleri altında stadyuma getirildi. Maçın oynandığı Eskişehir Yeni Stadyum çevresinde ve içerisinde önlem alınırken, taraftarlar tek tek aranarak içeriye alındı.
Karşılaşmaya Eskişehirsporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Maçın biletleri haftalar önce tükendi. Karşılaşmayı kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da izledi. Eskişehir'in 33 bin kişilik yeni stadyumundaki tribünleri dolduran taraftarlar ellerinde Türk bayraklarıyla milli takıma destek verdi. Maraton tribününde karşılaşma başlamadan önce taraftarlar büyük bir Türk Bayrağı açtı.
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim kadroda genç futbolculara forma şansı verirken takım kaptanı Arda Turan'a kadroda yer vermedi. Turan'ın sağ kasığındaki problem nedeniyle takımda yer almadığı belirtildi. Terim, İsmail Köybaşı, Selçuk İnan, Mehmet Topal, Cenk Tosun ve Olcan Şahan gibi futbolcuları yedek olarak kadroya aldı.
A Milli Futbol Takımı, Moldova ile bugüne kadar 8 kez karşılaştı. Milli takım 6 galibiyet aldı 2 maç ise berabere tamamlandı. Moldova'ya 18 gol atan milliler, kalelerinde sadece 2 gol gördü.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR