Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIM KARDASHIAN'IN TAHTINA GÖZ DİKTİ
KIM KARDASHIAN'IN TAHTINA GÖZ DİKTİ
Instagram'da paylaştığı pozlar sayesinde bir fenomene dönüşen Rus model Anastasia Kvitko, kısa sürede 5.8 milyondan fazla takipçiye ulaştı ve dünyada en seksi kadınların arasına girdi.
5 Nisan 2017, 21:06
 
 
Rusya'nın Kaliningrad kentinden olan ve şimdilerde Miami'de yaşayan Rus güzeli model Anastasya Kvitko, Rus medyası tarafından keşfedilmesinin ardından sosyal medyada patladı ve büyük ilgi topladı. 
 
'Belfie'leriyle '' arkadan çekilen Selfie '' ile ünlenen Kvitko,  modellik kariyerine 17 yaşında başladığını söyledi. Büyük kalça ve göğüsleriyle büyük kitlelerin sosyal medyada takip ettiği Anastasia  Kvitko'nun ünü dünyaya yayıldı
 
image
 
Instagram'da paylaştığı pozlar sayesinde bir fenomene dönüşen Rus model Anastasia Kvitko, kısa sürede 5.8 milyondan fazla takipçiye ulaştı ve dünyada en seksi kadınların arasına girdi.
 
'' Rus Kim Kardashian '' olarak tanınan Kvitko bu benzetmeden şikayetçi. 
 
22 yaşındaki Rus model '' Benim gençliğim ,güzelliğim seksiliğim Kardashian ile kıyaslanamaz '' diyor ve  hakkında ortaya atılan "göğüsleri ve kalçası estetik harikası" iddialarını şiddetle reddedip bunu Kardashian'ın tanıdığı magazincilerin ortaya attığını söylüyor.Kvitko bu iddialar karşısında tepkili,yalan haber diyor görüntüsünü düzenli olarak spor yapmasına borçlu olduğunu söylüyor.
 
​ABD'li reklam şirketlerinden çok fazla iş teklifi aldığını belirten Kvitko, kariyerinin ve popüleritesinin daha da büyüyeceğine inandığını ifade ediyor.Vücut hatları nedeniyle ünlendiğini düşündüğünü belirten Rus model Kim Kardashian benzetmesini internet kullanıcılarının yaptığını bir benzetme olarak söylüyor ve onun yaşı  37  benim 22  yani aramızda kıyaslanamayacak bir durum var, ben yükselişteyim, o düşüşte.
 
          image
 
10 yıl sonra adını hatırlamayacağımız biri ile mukayese ediliyorum ama bu çok uzun sürmez 
 
​Kvitko ayrıca bir kadının nasıl olması gerektiği sorusunu da, "Modern bir kadın her şeyiyle mükemmel olmalı. Ona değer verilmeli. Kadın iç dünyasının yanı sıra hem sağlığına hem de görünüşüne dikkat etmeli" dedi.
 
imageDoğal olmaktan yana olduğunu belirten Kvitko, "Görünüşüm için yalnızca spora para harcıyorum ve vaktimin çoğunu spor yaparak geçiriyorum. Vücudumun hiçbir yerini değiştirmeyi planlamıyorum ancak estetik ameliyata da olumsuz bakmıyorum. Bence bir insanın eksiklikleri varsa ve daha mutlu olacaksa estetik ameliyat olmalı. Ben mükemmel olduğumu düşünüyorum" diye konuştu.
 
RESİM GALERİSİ İÇİN LİNKİ TIKLAYIN
 
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR