Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TARİHİ MAÇ BEŞİKTAŞ'IN
TARİHİ MAÇ BEŞİKTAŞ'IN
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İkinci yarının en formda takımı bordo-mavililer ile liderin maçı taraflı tarafsız bütün izleyenleri mest etti!
8 Nisan 2017, 22:20
 
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İkinci yarının en formda takımı bordo-mavililer ile liderin maçı taraflı tarafsız bütün izleyenleri mest etti!
 
33 bin 513 biletli seyircinin izlediği maçta Beşiktaş, yeni stadında hiç yenilmeyen Trabzonspor’u 4-3 mağlup etmeyi başardı.
 
Beşiktaş bu sonuçla 61 puanla haftayı tamamlayarak gözlerini Fransa’daki Lyon maçına çevirdi. Trabzonspor ise 44 puanla 5. sırada haftayı tamamladı. Başakşehir, Galatasaray’ı yenerse lider ile farkı 3’e indirecek!
 
Referandum nedeniyle gelecek hafta Süper Lig’de maç oynanmayacak. Siyah-beyazlılar 24 Nisan’da Adanaspor’u sahasında konuk edecek. Trabzonspor ile 22 Nisan’da Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.
 
image
 
PERDEYİ CENK AÇTI
4. dakikada Babel’in pasıyla sol kanattan son çizgiye inen Adriano’nun içeriye çevirdiği topa Cenk Tosun gelişine şık bir vuruş yaptı ve Beşiktaş’ı öne geçirdi: 0-1.
 
OKAY’DAN SÜPER CEVAP!
Beraberlik golünü arayan Trabzonspor, 25. dakikada eşitliği yakaladı. Olcay’ın önde baskısı sonrası sol kanatta topu alan Yusuf Yazıcı, ortadaki Okay’ı gördü. Okay sol ayağıyla düzeltip yay üzerinden sağ ayağıyla çok sert vurdu ve Fabri’yi avladı: 1-1.
 
SONRADAN GİRDİ GOLÜNÜ ATTI
Dakikalar 55’i gösterdiğinde Cenk’in pasıyla penaltı noktası hizasında topu alan Aboubakar, hemen yanındaki Durica’ya rağmen çok iyi döndü ve bekletmeden vuruşu yaptı, yerden giden top Onur’un bakışları arasında ağlarla buluştu: 1-2.
 
CASTILLO, FABRI’Yİ AVLADI
63. dakikada Trabzonspor maça yine dengeyi getirdi. Sol kanatta topu alan Castillo, ceza sahasına paralel kat etti ve yay üzerinden sağ ayağıyla köşeye nefis gönderdi, Fabri çaresiz kaldı ve maça bir kez daha denge geldi: 2-2.
 
2 DAKİKADA ÖNE GEÇTİLER
65. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Yusuf ortaladı, savunmadan seken topu arka direkte tamamlayan Rodallega Trabzonspor’u öne geçirdi: 3-2.
 
TALISCA FRİKİKTEN AVLADI
74. dakikada Talisca, Uğur’un müdahalesiyle tehlikeli noktada yerde kaldı. Serbest vuruşta topun başına geçen Brezilyalı yıldız, sol köşeye 90 diye tabir edilen noktaya inanılmaz vurdu. Onur’un yetişemediği top ağlarla buluştu: 3-3.
 
SÜPER MAÇA SÜPER KAPANIŞ!
Süper Lig tarihine geçecek maçın kapanışı da harika oldu! 90+1’de Gökhan Gönül’ün sağ kanattan yaptığı ortaya Atiba şık bir kafa vuruşu yaparak Beşiktaş’ı 4-3 öne geçirmeyi başararak takımına 3 puanı getirdi.
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR