Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BU BEŞİKTAŞ SAHADA KONUŞUR
BU BEŞİKTAŞ SAHADA KONUŞUR
Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor’u 4-3 yendikleri maçtan sonra konuştu. Tecrübeli hoca iki takımın da iyi olduğunu ancak kendilerini çok hata yaptığını belirtirken, “Futbolla ilgili benim konuşmama gerek yok. Herkes izledi.
8 Nisan 2017, 22:23
 
Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor’u 4-3 yendikleri maçtan sonra konuştu. Tecrübeli hoca iki takımın da iyi olduğunu ancak kendilerini çok hata yaptığını belirtirken, Tosic’in çabasına rağmen çok hatasının olduğunu söyledi.
 
Şenol Güneş’in yayıncı kuruluştaki sözleri şöyle;
“Futbolla ilgili benim konuşmama gerek yok. Herkes izledi. İlginç bir durum oldu. Burada 61 puan yaptık. Geçen sezon burada kazanarak şampiyonluk yolunda avantajlı olmuştuk. İnşallah bu sezon da öyle olur. İlk golü yedikten sonra panikledik. Trabzonspor iyi takım ama güven sıkıntıları var.
 
Rakip ve biz de iyi işler yaptık. Bu maçta epey de hata yaptık. Lyon maçlarında da böyle hatalar yaparsak işimiz zor. Biz daha iyi uyumluyuz. Trabzonspor çok iyi yolda. Maç berabere bitseydi çok üzülmezdim. Şans bize güldü.
 
Çok güveli oynadık. Golü yiyinceye kadar çok klas takımdık. Her yerde bastık. İkinci golde geriye çekilerek rakibe vurma pozisyonu verdik. 3. golde Tosic adamını kaçırdı. Çok istekliydi ama Tosic bu akşam çok hata yaptı.
 
Ben golü değil ama ambiyansı beğendim. Trabzonspor’un mutlu olması lazım. İkinci yarının en iyi takımı.
 
Olağanüstü şeyler yaşandı bu akşam.
 
Oyun başında ısınırken çok ciddi olmayan bir durumu vardı. Bakacağız duruma. Değişiklik yapar mıyız, yapabiliriz. Hücum olarak iyiyiz ama savunma olarak rakibin baskısına nasıl cevap vereceğiz çalışıyoruz.“

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR