Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FUTBOLCULARDAN A SPOR MUHABİRİNE DAYAK
FUTBOLCULARDAN A SPOR MUHABİRİNE DAYAK
Çaykur Rizespor ile 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir maçı sonrası Başakşehirli futbolculardan Yalçın ve kaleci Volkan başta olmak üzere takım halinde A Spor muhabirine saldırdı Kaleci Volkan Babacan’ın ilk yumruğu attığı saldırı güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı.
22 Nisan 2017, 19:55

 

Çaykur Rizespor ile 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir kafilesindeki bazı futbolcular ve kulüp çalışanları, maç sonunda görüntü alan bir televizyon kanalının kameraman ve muhabirine saldırdı. Olayda yaralanan muhabir ve kameraman polise giderek şikayetçi oldu. O anlar güvenlik kameralarına  yansıdı.

image

Yalçın Ayhan ve Volkan Babacan'ın darbelerine engel olamayan muhabiri futbolcuların elinden polis zorla kurtardı.

Maç sonunda teknik direktörler basın toplantısı yaparken Medipol Başakşehir'li Emre Belezoğlu, tel örgüler arkasında kendisine sevgi gösterilerinde bulunan bazı taraftarlarla görüştüğü sırada arka taraftan bir taraftar küfür etti. Bunun üzerine küfür eden taraftara tepki gösteren Emre Belözoğlu ve bazı futbolcular, A spor muhabiri Selman Kutlu ve görüntü alan kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım'a saldırdı
 
Saldırı sonucu yaralanan A Spor muhabiri ve kameramanı polis futbolcuların arasından güçlükle aldı. Polisin araya girmesiyle uzaklaştırılan futbolcular otobüse bindirildi. Olayda başından yaralanan A Spor muhabiri Selman Kutlu ile kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım hastaneye götürüldü. İki gazeteci polise giderek şikayetçi oldu.
 
image
 
Rizespor-Başakşehir maçından sonra linç girişimine uğrayan A Haber muhabiri Selman Kutlu yaşananları ilk kez A Haber canlı yayınında anlattı.
 
Yanındaki kameranın Emre Belözoğlu tarafında bir görüntü çektiğini ardından Başakşehirli görevliyle birlikte üzerine çullanıldığını anlattı. Bir insanın kafasına tekme atacak kadar neye kinlendiğini kendince sorduğunu ifade eden Kutlu, maça birlikte geldiği eşinin ve çocuğunun o anda yanında olmamasının en büyük şans olduğunu dile getirdi. 2004 yılında Başakşehir'de PAF takımda oynadığını lisansının bu kulüpte olduğunu yaşananların bu açıdan büyük talihsizlik olduğunu belirtti.
 
Başakşehir'den açıklama
 
Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı.
 
Başkan Gümüşdağ'ın açıklaması şu şekilde:
 
"Ben, yönetim kurulu arkadaşlarım ve hocamız, bir "kolej takımı" olma ruhunu, sportif başarıdan daha fazla önemseriz. Bu akşam Rize'de maçtan sonra oyuncularımızın bazılarının basın mensubu arkadaşlarımızla yaşadığı kısa da olsa tatsız münakaşa bu yüzden beni derinden üzdü.
Olaydan etkilenen basın mensubu dostlarımızdan samimiyetle özür diliyorum.
 
Biz gerekli konuşmaları aile içinde tabi ki yapacağız. Fakat taraftarlarımızın içine sızan, taşkınlıkları ve küfürleri ile bu provakasyonu yaratıp bu son derece kritik süreçte bizlere böyle bir sınav yaşatan düşmanlarımızın da yakın takipçileri olacağız. Bunun da bilinmesini istiyorum."

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR