Güzel ülkemiz için yazıyoruz - FENERBAHÇE İSTEDİĞİNİ ALDI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/30470/fenerbahce-istedigini-aldi

 

FENERBAHÇE İSTEDİĞİNİ ALDI
FENERBAHÇE İSTEDİĞİNİ ALDI
Başakşehir'in 11. dakikada 2-0 öne geçtiği maçta Fenerbahçe, Ozan ve Van Persie ile geri döndü! 2-2 biten yarı final ilk maçından sonra finale yükselecek takım Kadıköy'de belli olacak.
26 Nisan 2017, 20:30
 
 
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı. Rövanş 17 Mayıs Perşembe günü Ülker Stadı’nda oynanacak.
 
Başakşehir’in golleri 7 ve 11. dakikalarda Cengiz Ünder’den, Fenerbahçe’nin golleri ise 12. dakikada Ozan Tufan ile 61. dakikada Robin van Persie’den geldi. Ev sahibi takımda Mahmut’un burnu kırıldı. Tecrübeli oyuncu maç oynanırken hastaneye götürüldü. Sarı-lacivertli ekipte ise Kjaer sakatlanarak 23. dakikada oyunu terk etti.
 
image

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Mete Kalkavan, Kemal Yılmaz, Süleyman Özay

Medipol Başakşehir: Faruk, Caiçara, Epureanu, Attamah, Eren, Mahmut (Holmen dk. 34), Emre, Visca, Cengiz, Mustafa (Mehmet dk. 75), Adebayor (Mossoro dk. 68)

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer (Neustadter dk. 23), Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Ozan (Salih dk. 74), Lens, Aatif, Van Persie (Sow dk. 74)

Goller: Cengiz (dk. 7 ve 11) (Medipol Başakşehir), Ozan Tufan (dk. 12), Robin van Persie (dk. 61) (Fenerbahçe)