Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAKŞEHİR KARTAL'IN ENSESİNDE
BAŞAKŞEHİR KARTAL'IN ENSESİNDE
Medipol Başakşehir, deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti ve puanını 63'e yükselterek lider Beşiktaş ile puan farkını 1'e indirdi. Turuncu-Lacivertli ekibe galibiyeti getiren golü 89. dakikada Napoleoni attı. Antalyaspor ise 46 puanda kaldı
5 Mayıs 2017, 20:45
 
 
Spor Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir, Antalya deplasmanında boy gösterdi. Çekişmeli geçen karşılaşma 1-0 Başakşehir üstünlüğüyle son buldu.
 
Beşiktaş karşısında müthiş bir performans sergileyerek 3-1’lik net bir galibiyet alan Başakşehir takımı, aynı başarıyı Antalyaspor karşısında gösteremedi. 87’de oyuna giren Napoleoni, Emre Belözoğlu’nun müthiş pasını 89’da filelere göndererek önemli bir 3 puanı takımının hanesine yazdırdı.
 
Beşiktaş’in Fenerbahçe ile oynayacağı göz önüne alındığında bir fırsat maçı olarak görülen bu müsabakada istediğini alan Başakşehir takımı, lider ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 1’e indirdi.
Beşiktaş, derbiyi kazanması durumunda lig bitimine 4 hafta kala rakibiyle arasındaki puan farkını 4’e çıkaracak.
 
Başakşehir, ligde bir sonraki hafta Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Antalyaspor ise Fenerbahçe deplasmanına gidecek.
 
MAÇTAN DAKİKALAR
14’üncü dakikada Mbilla’nın sağdan ceza sahasına ortasında Deniz’in penaltı noktasına yakın bir noktadan kafa vuruşunu kaleci Volkan yatarak önledi.
16’ncı dakikada sağ kanattan gelişen atakta İrfan Can’ın kısa pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Visca altıpas önüne ortaladı. Penaltı noktasının önünde topa hareketlenen Cengiz, kaleye şut çekti ancak bu top kalenin yanından dışarı çıktı.
19’uncu dakikada orta alandan Sandro’nun attığı uzun pasla ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Celustka, meşin yuvarlağı sağına çekip yerden şutunu attı. Kaleci Volkan yatarak tek hamlede topu kontrol etti.
26’ncı dakikada Adebayor sağ kanattan Antalyaspor ceza alanına girdi. Topu kale önündeki Cengiz’e aktardı. Bu futbolcunun vuruşu üstten auta gitti.
35’inci dakikada sol kanada açılan topu kontrol eden Emre Belözoğlu ceza sahası içine ortasını yaptı. Savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı top Visca’da kaldı. Bu futbolcu, topa ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye sektirerek bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlağı kaleci Ferhat ön direkte kontrol etti.
 
Aynı dakika içerisinde Antalyaspor’un uzaklaştırmaya çalıştığı top kısa düştü. Ceza sahası dışında topla buluşan Adebayor kaleye şutunu çekti. Ancak Ferhat kaleden uzaklaşmış olmasına rağmen bu topu penaltı noktasının önünden tokatladı.
 
İlk yarı 0-0 kapandı.
 
64’üncü dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Emre Belözoğlu ceza sahası içine ortaladı. Kaleci Ferhat topu arka direkte yumruklayarak uzaklaştırdı.
67’nci dakikada sağ kanatta uzaklaştırılamayan topla buluşan Celustka ceza sahası içine orta şut karışımı bir top gönderdi. Penaltı noktasının hemen üzerinde hareketlenen Salih’in kafasında Volkan Babacan topu kontrol etti.
69’uncu dakikada Emre Belözoğlu’nun ceza alanı dışı sol çaprazından kullandığı serbest vuruşta, kaleci Ferhat topu üst direkten kornere çeldi.
89’uncu dakikada sol kanattan kazanılan taç atışında topun başına geçen Eren pasını Adebayor ile buluşturdu. Sol kanatta topla buluşan Adebayor kısa pasını Emre Belözoğlu’na gönderdi. Bu futbolcu meşin yuvarlağı ceza sahası içine ortaladı. Arka direkte boşta kalan Napoleoni topa hareketlendi ve sağ ayağıyla sert bir şut çekerek fileleri havalandırdı: 0-1.image
Maçı Medipol Başakşehir 1-0 kazandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR