Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GALATASARAY İDARE EDİYOR Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/30548/galatasaray-idare-ediyor

 

GALATASARAY İDARE EDİYOR
GALATASARAY İDARE EDİYOR
Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti. Kalyon Arena'da oynanan mücadelede ev sahibi Gaziantepspor'un golünü 53. dakikada Thiam atarken konuk ekip Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Josue ve 80. dakikada frikikten Sneijder kaydetti.
14 Mayıs 2017, 20:14
 
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki mücadele, Gaziantep Arena'da Gaziantepspor ile Galatasaray karşılaştı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan maçta gülen taraf 2-1'lik skorla Galatasaray oldu.
 
Galatasaray'a galibiyeti getiren goller, 35. dakikada Josue ve 80. dakikada Sneijder'in frikikten yaptığı vuruşla geldi. Gaziantepspor'un tek sayısını ise 53. dakikada Thiam kaydetti.
 
Bu skorun ardından Galatasaray puanını 55 yaptı ve Fenerbahçe'nin 2 puan arkasında, 4. sırada yer aldı. Kümede kalma yarışı veren Gaziantepspor ise 26 puanla 17. basamakta kaldı.
 
Kalyon Arena 
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Erdem Bayık 
Gaziantepspor: Victor, Musa Nizam, Barış Yardımcı, Pedroso, Wallace Reis, Thiam (Dk. 87 Kangwa), Doğanay Kılıç (Dk. 63 Marcinho), Fatau, Ghilas, Orkan Çınar ( Dk. 63 Ben-Hatira), İlhan Parlak 
 
Galatasaray: Muslera, Linnes, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Bruma, Sinan Gümüş (Dk. 73 Rodrigues), Sneijder (Dk. 87 De Jong), Selçuk İnan, Josue, Podolski (Dk. 63 Eren Derdiyok) 
Goller: Dk. 31 Josue, Dk. 80 Sneijder (Galatasaray), Dk. 53 Thiam (Gaziantepspor) 
Sarı kartlar: Dk. 52 Semih Kaya (Galatasaray), Dk. 76 Pedroso, Dk. 88 Wallace Reis, Dk. 90 Fatau (Gaziantepspor)