Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖZTEPE EFSANESİ GERİ DÖNDÜ
GÖZTEPE EFSANESİ GERİ DÖNDÜ
TFF 1. Lig Play-Off finalinde Göztepe, normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1'lik eşitlikle sona eren maçta Eskişehirspor'u seri penaltı atışlarıyla devirerek Sivasspor ile Yeni Malatyaspor'un ardından Spor Toto Süper Lig'e yükselmeye hak kazanan son takım oldu.
4 Haziran 2017, 22:47
 
 
TFF 1. Lig play-off mücadelesinde Eskişehirspor ile Göztepe takımları Süper Lig’in son bileti için kıyasıya yarıştılar. Normal süresi 1-1 biten mücadeleyi Göztepe penaltı atışlarında 3-2 kazanarak Süper Lig bileti aldı.
 
image
 
Sarı-kırmızılı takımda 14 yıllık hasret son buldu. 2003 yılında Süper Lig’den düşen sarı-kırmızılı takım, uzun bir aranın ardından Süper Lig’e çıkmanın sevincini yaşadı. Göztepe 2017-18 sezonunda İzmir’i Süper Lig’de temsil eden tek takım olacak.
 
image
 
Es-Es’in golünü 53. dakikada Chico Ofoedu kaydetti. Göztepe’de Jahovic 90+5’te skoru eşitledi. Maçın 120 dakikası 1-1’lik eşitlikle geçildi. Penaltı atışlarında 3-2 üstünlük sağlayan Göztepe zafere ulaştı. Sivasspor ve Yeni Malatyaspor’un ardından Süper Lig’e son katılan takım Göztepe oldu.image
 
KOLİ KOLİ MEŞALE
Maçta futboldan çok sahaya atılan meşaleler konuşuldu.Maça kolilerle meşale gelmesi ve taraftarların bazılarının meşaleleri ekmeklerin arasında maça soktuğu görüntülendi. Sahaya atılan meşaleler yüzünden maç tam 5 kez durdu.
 
TFF 1. Lig Play-Off finalinde Eskişehirspor ile Göztepe, Antalya Stadyumu´nda karşılaştı. 0-0 biten maçın ilk yarısı sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle toplamda 18 dakika durdu. Maçın hakemi Ali Palabıyık, atılan meşalelerden dolayı oluşan duman bulutundan dolayı yardımcılarını saha ortasına çağırdı. Maçın ilk yarısı 18 dakika dururken, hakem Palabıyık karşılaşmada 17 dakika uzatma verdi.
İlk yarının uzatma dakikalarında, Göztepe´de yedek kaleci Mehmet Göktuğ top taca çıktıktan sonra Ofoedu´ya topu vermeyince iki oyuncu arasında gerginlik yaşandı. Maçın hakemi iki futbolcuyu da sarı kartla cezalandırdı.
 
image
 
MAÇTAN DAKİKALAR
Göztepe’de Jahovic’in şutu direğin bir karış üzerinden auta çıktı.
Mücadele 37. dakikada atılan meşaleler sebebiyle üçüncü kez durdu.
Göztepe kalecisi Günay, iki kritik kurtarışla Eskişehirspor’a geçit vermedi.
44. dakikada Erkan Zengin kritik bir gol pozisyonundan yararlanamadı… İsveçli futbolcunun şutu üstten auta çıktı.
53. Savunma arkasına sarkan Ofoedu’nun golüyle Eskişehirspor 1-0 öne geçiyor.
54. Sahaya atılan meşaleler sebebiyle maç dördüncü kez durdu.
90+5 Jahovic’in golü Göztepe’ye beraberliği getirdi.
90′ Normal süresi 1-1 biten mücadele uzatmalara gitti.
120′ 120 dakikası 1-1 biten mücadelede penaltı atışlarına geçildi.
 
GÖZTEPE PENALTI ATIŞLARINDA GALİP GELEREK SÜPER LİG’E YÜKSELDİimage
 
TOPLAM 28 DAKİKA UZATMA OYNANDI
 
Bu arada ilk yarıda karşılaşma üç kez sahaya meşaleler atılması ve bir kez de Göztepe yedek kulübesinde yaşanan arbede nedeniyle dört kez durdu. Hakem Ali Palabıyık, ilk yarıda 17 dakika uzatma oynattı. İkinci yarının başında ve Ofoedu'nun golünden sonra da sahaya atılan meşaleler nedeniyle oyun durdu. Karşılaşmanın hakemi ikinci yarıda da 11 dakika uzatma oynattı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR