Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARDA BENİM KAHRAMANIM
ARDA BENİM KAHRAMANIM
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Milli Takım kariyerine son vermesiyle ilgili, "Arda Turan adamlığıyla benim gönlümde bir kahramandır" ifadelerini kullandı.
6 Haziran 2017, 18:45

 

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Arda Turan'ın Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye fiziksel saldırıda bulunmasının ardından Milli Takım kariyerine son vermesiyle ilgili, "Arda Turan adamlığıyla benim gönlümde bir kahramandır" ifadelerini kullandı.

Makedonya maçı sonrası uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan, düzenlediği basın toplantısıyla Milli Takım kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.
 
Bu kararın ardından NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Arda Turan'a sahip çıkarak şunları ifade etti:"Arda bıraktı artık herkes rahatladı"
 
Arda Turan da olsanız, dünyanın en büyük futbolcusu da olsanız, büyüğe böyle davranmazsınız. Arda Turan adına özür dilerim. Gazeteciler de biraz kendilerine gelecekler. Arda bıraktı, artık herkes rahatladı. Fatih Terim hoca affettikten sonra içime sinmedi dedi. Ya Arda, ya Terim, ya da ikisi birlikte bırakmalı demiştim.
 
"Gazeteci milli takım kafilesi ile gidemez"
 
Ne işi var gazetecinin milli takım uçağında. Gazeteci milli takım kafilesi ile gidemez. Milli takım kaptanına sabah, akşam küfreden gazeteciyi oraya oturtursanız. Doğru yaptı demiyorum... Volkan Babacan milli takımda oynuyor, ki oynamalı; siz faturayı Arda Turan'a çıkardınız.
 
"Benim gönlümde bir kahramandır"
 
Arda Turan adamlığıyla benim gönlümde bir kahramandır. Arda'nın tek günahı ülkenin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olması. Allah'ın izniyle Arda Turan milli takımda tekrar oynayacak.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR