Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TALİSCA BEŞİKTAŞ'TA KALDI
TALİSCA BEŞİKTAŞ'TA KALDI
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, "Talisca'nın Manchester United'a transfer olacağı haberlerinin asılsız. Talisca, gelecek sezon formamızı giyecek." açıklamasını yaptı.
25 Haziran 2017, 16:08
 
 
Son günlerde adı  Manchester United başta olmak üzere pek çok üst düzey takımla anılan Anderson Talisca ile ilgili olarak  Beşiktaş cephesinden açıklama geldi.
 
Yıldız oyuncunun  Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağı konusunda Beşiktaşlı yönetici  Umut Güner son noktayı koydu.
 
BEŞİKTAŞ İSTEMEDİKÇE TALİSCA TAKIMDA KALACAK
 
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı  Umut Güner, bu söylentilerin asılsız olduğunu belirtirken Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinde bulunan uzatma opsiyonunu kullandıklarını ve  Beşiktaş aksi bir karar vermediği sürece Talisca'nın 2017-2018 sezonunda  Beşiktaş forması giyeceğini belirtti.
 
"ÇIKAN HABERLER ASILSIZ"
 
Umut Güner sözlerine şöyle devam etti: "Beşiktaş'ın Anderson Talisca için geçen sezon yapılan kiralık sözleşmesinde uzatma opsiyonu vardı. Oyuncunun performansı ile Talisca'nın sözleşmesindeki bu opsiyonu devreye soktuk, 1 sezon daha kadromuzda yer alacak. 25 milyon Euro getiren alır gibi bir takım asılsız haberler var. Böyle bir durum söz konusu değil. Talisca hiçbir yere gidemez,  Beşiktaş bu konuda son sözünü söyledi."
 
REKLAM
 
ads by AdMatic
"TALİSCA'YI BEŞİKTAŞ FORMASIYLA İZLEYECEKLER"
 
Talisca için önümüzdeki sezon öncesinde transfer etmek isteyen takımların olması durumunda da talip olan kulübün  Beşiktaş'la görüşmesi gerektiğini sözlerine ekleyen  Umut Güner, "Taraftarımız Talisca hakkındaki haberlere itibar etmesin, 2017-2018 sezonunda onu  Beşiktaş forması ile izleyecekler" dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR