Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAKŞEHİR'DEN TARİHİ BAŞARI
BAŞAKŞEHİR'DEN TARİHİ BAŞARI
Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir, 3-3 biten ilk maçın rövanşında Club Brugge'u evinde 2-0 yendi ve adını play off turuna yazdırdı
2 Ağustos 2017, 20:37

 

 

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Club Brugge’ü konuk eden Medipol Başakşehir, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı ve adını play-off turuna yazdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda 3-3'ün rövanşında Club Brugge'ü konuk eden Medipol Başakşehir, seyircisinin önünde tarihi bir zafere imza attı. Başakşehir Avrupa kupalarındaki ilk galibiyetine imza attı.
 
Belçika temsilcisini 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başaran Başakşehir, adını play-off turuna yazdırmayı başardı. Temsilcimiz 7'de Gael Clichy'nin muhteşem ortasında Emmanuel Adebayor'un uçan kafasıyla öne geçerken 34'te Edin Visca, Adebayor'un asistinde şık ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi.
 
image
 
Oyunuyla beğeni toplayan Abdullah Avcı'nın öğrencileri daha önce defalarca karşılaştığımız Club Brugge'ü mağlup etmeyi başaran ilk Türk takımı olurken play-off'a yükselerek Devler Ligi'nden elense dahi UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında mücadele etmeyi garantiledi. Daha önce bugüne kadar toplamda sadece 8 Avrupa maçına çıkan Medipol Başakşehir, bu sezon en az 8 maça daha çıkacak ve tarihine yeni bir sayfa daha ekleyecek.
 
image
 
Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi’nde 3-3’ün rövanşında Medipol Başakşehir, Belçika temsilcisi Club Brugge’ü konuk ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tribünde maçı izleyenler arasındaydı. Eski bir futbolcu olan Erdoğan, maçı dikkatle izlerken, Başakşehir’in ilk yarıda Adebayor ve Visca ile bulduğu gollerde, turuncu-lacivertli ekibi alkışlayarak tebrik etti.
 
Karşılaşmada Başakşehir, tribünleri doldurmayı başardı. Seyirciler arasında diğer takımların taraftarlarının da yer aldığı görüldü. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda ilk maçlar 15-16 Ağustos’ta, ikinci maçlar ise 22-23 Ağustos’ta oynanacak.
 
Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Istvan Kovacs, Vasile Florin Marinescu, Ovidiu Artene
Medipol Başakşehir: Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Visca (Napoleoni dk. 88), Mossoro (Gökhan İnler dk. 71), Elia (Kerim dk. 78), Adebayor
Yedekler: Faruk, Da Costa, Alparslan, Chikalleshi
Teknik Direktör: Abdullah Avcı
Club Brugge: Horvath, Mechele, Engels, Denswil, Palacios, Vormer, Nakamba, Touba (Izquierdo dk. 71), Refaelov (Vanaken dk. 46), Vossen, Boneventure (Diaby dk. 56)
Yedekler: Hubert, Simons, Vlietinck, Perbet
Teknik Direktör: Ivan Leko
Goller: Adebayor (7), Visca (34)
Sarı Kartlar: Clichy / Bonaventure, Denswil, Vormer

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR