Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY İLK HAFTANIN LİDERİ
GALATASARAY İLK HAFTANIN LİDERİ
Kayserispor ile ligin ilk haftasında İstanbul'da karşılaşan son haftaların tartışılan takımı Galatasaray lige iyi başladı.
14 Ağustos 2017, 20:40

 

Kayserispor ile ligin ilk haftasında İstanbul'da karşılaşan son haftaların tartışılan takımı Galatasaray lige iyi başladı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonunun ilk haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda konuk ettiği Kayserispor'u 4-1'lik skorla mağlup etti

Galatasaray'da, Kayserispor karşısında galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Tolga Ciğerci, 35. dakikada Younes Belhanda ve 37 ile 87. dakikalarda Bafetimbi Gomis kaydetti.

Kadrosunu baştan sona yenileyen Galatasaray, Östersunds’a elenmenin ardından taraftarı ile Kayserispor maçında bir kez daha bir araya geldi. Şu ana kadar 9 oyuncusunu gönderip kadrosunu 7 önemli isimle takviye eden Galatasaray'ın yenileri ilk golde sahneye çıkmadı. Rodrigues’in yaptığı ortada topa dokunan Tolga Ciğerci dokundu. 16. dakikada iki eski yıldızın hazırladığı bu golle öne geçen Galatasaray, 30. dakikada Levent’in golüne engel olamadı.

Kayserispor karşılaşmasının 73. dakikasında Ndiaye’nin yerine oyuna giren Sinan Gümüş’e taraftarlar tepki gösterdi. Sinan, yönetimin yeni sözleşme teklifini kabul etmemişti.

image

Süper Lig’in ilk haftasında yeni kadrosu ile Kayserispor karşısına çıkan Galatasaray, ilk yarıda sergilediği performans ile rakiplerine adeta gözdağı verdi. Maça istekli başlayan sarı-kırmızılı takım, Tolga, Belhanda ve Gomis ile ilk yarıda üç gol birden buldu. Skoru 3-1’e taşıyan ve takımını rahatlatan Galatasaray’ın yeni transferi Gomis, gol sevinci ile sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi ‘Pitbull’ Felipe Melo’yu hatırlattı.

Galatasaray’ı sezonun ilk maçında taraftarları yalnız bırakmadı. Tribünleri dolduran 31 bin 419 biletli seyirci maç boyunca takımlarını destekledi.

image

STAT: Türk Telekom
SAAT: 21.45
 
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: beIN Sports 1
 
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Tolga, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Gomis.
 
KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Kana-Bıyık, Sapunaru, Levent, Şamil, Espinoza, Güray Vural, Deniz Türüç, Umut Bulut, Asamoah Gyan.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR