Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GOMIS YİNE KÜKREDİ
GOMIS YİNE KÜKREDİ
Osmanlıspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, 3-1'lik skorla kazandı.Galatasaray puanını 6 yaparak zirveye çıkarken Osmanlıspor bu sezon Süper Lig'de henüz puan alamadı.
19 Ağustos 2017, 20:52

 

Osmanlıspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, 3-1'lik skorla kazanarak ligde ikide iki yaptı.Süper Ligin ikinci haftasında Osmanlıspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, sahadan 3-1 galip ayrıldı. 

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanda Osmanlıspor'un konuğu oldu. Mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 3-1 kazandı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Maicon, 31. dakikada Gomis ve 56. dakikada Tolga Ciğerci kaydetti. Osmanlıspor'un tek golünü ise 59. dakikada Serdar Gürler attı..

Galatasaray 14. dakikada Brezilyalı defans oyuncusu Maicon Roque'nin kafa golüyle zorlu deplasmanda 1-0 öne geçti. Belhanda'nın köşe vuruşunda Osmanlıspor defansınden seken topa kafa vuruşunu yapan Maicon topu ağlara gönderdi.
 
image
 
GOMİS YİNE AĞLARI SARSTI 
Garry Rodrigues sağ kanattan çizgiye indi, içeri çıkardı. Rodrigues'in içeri çevirdiği topta Gomis'in karşısında iki savunmacı ve kaleci vardı ama dar açıdan çok sert bir vuruşla Osmanlıspor ağlarını sarstı. Fransız golcü Süper Lig'deki 2. haftasında 3. golünü attı.
 
TOLGA CİĞERCİ GOLLERİBE DEVAM EDİYOR
Galatasaray, 56. dakikada Tolga Ciğerci ile farkı 3'e çıkardı. Tolga Ciğerci ligin ilk haftasında Kayseri ağlarını sarsmıştı. O maçta olduğu gibi yine Garry Rodrigues'in asistini gole çeviren Tolga 2 hafta üst üste gol atma başarısı gösterdi.
 
OSMANLISPOR GOLÜ BULDU
Ev sahibi ekip 58. dakikada Serdar Gürler ile farkı indirdi. Adrien Regattin'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasındaki karambolde son olarak topu önünde bulan Serdar Gürler sert şutla kaleci Muslera'yı mağlup etti: 3-1.
 
LİNNES MUTLAK GOLÜ ÖNLEDİ
Osmanlıspor, 68. dakikada gole çok yaklaştı ancak Regattin'le farkı 1'e indirme fırsatını değerlendiremedi. Serdar Aziz'in hatası sonrası Osmanlıspor'da Regattin şutunu çekti, ters kademeye giren Linnes ağlara giden topu çizgi önünden çıkardı.

 

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR