Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAKŞEHİR ALKIŞLANARAK ELENDİ
BAŞAKŞEHİR ALKIŞLANARAK ELENDİ
Medipol Başakşehir, alkışlarla Devler Ligi’ne veda etti. Sevilla deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrılan temsilcimiz yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.
23 Ağustos 2017, 08:44

 

Medipol Başakşehir, alkışlarla Devler Ligi’ne veda etti. Sevilla deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrılan temsilcimiz yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda 2-1'in rövanşında Sevilla'ya konuk olan Medipol Başakşehir, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve Devler Ligi macerasına nokta koydu.
Avrupa arenasında yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında devam edecek olan Medipol Başakşehir, 17'de Eljero Elia'yla 1-0 öne geçerken ilk yarı bu skorla noktalandı.
 
Başakşehir baskısının ardından ikinci yarıda oyuna denge gelirken 52'de Escudero skoru eşitledi. 75'te Ben Yedder ev sahibi takımı öne geçirirken Abdullah Avcı'nın öğrencileri bu dakikadan sonra iyice yüklenmeye başladı
83'te Edin Visca'nın golü ise umutları tazeledi. Napoleoni'nin pasında karşı karşıya kalan ve hata yapmayan Visca, skoru 2-2'ye getirdi ve son dakikalara büyük bir heyecanla girildi. Emre Belözoğlu'nun 90'da kullandığı frikik direkten döndü.
 
image
Muhteşem mücadelesiyle alkış alan Başakşehir'in Avrupa Ligi'ndeki rakipleri cuma günü kura çekiminde belli olacak.
 
Stat: Ramon Sanchez Pizjuan
Hakemler: William Collum, David McGeachie, Francis Connor
Sevilla: Rico, Mercado, Pareja, Lenglet, Escudero, N'Zonzi, Banega (Sarabia dk. 90), Pizarro, Correa (Nolito dk. 71), Ben Yedder, N'Zonzi, Jesus Navas (Montaya dk. 85)
Yedekler: Oropesa, Kjaer, Ganso, Muriel,
Teknik Direktör: Eduardo Berizzo
Medipol Başakşehir: Volkan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut (Gökhan İnler dk. 84), Emre, Visca, Mossoro (Napoleoni dk. 72), Elia (Kerim Frei dk. 84), Adebayor
Yedekler: Mert, Da Costa, Alparslan, Mevlüt
Teknik Direktör: Abdullah Avcı
Goller: Elia (dk. 17), Visca (dk. 83) (Medipol Başakşehir), Escudero (dk. 52), Ben Yedder (dk. 75) (Sevilla)
Sarı Kartlar: Epureanu, Mossoro, (Medipol Başakşehir), Pareja, Correa, Legnet
 
Şampiyonlar Ligi kapısından dönen Medipol Başakşehir’de teknik direktör Abdullah Avcı, 2-2’lik beraberliğin ardından mücadeleyi yorumladı.
 
Rakipten istatistik olarak üstün olduklarını ve bu eşleşmenin takımına çok şey katacağını belirtirken, tura çok inandıklarını ancak başaramadıklarını belirtti.
Tecrübeli teknik adamın maç sonundaki sözleri şöyle;
“Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Dünkü basın toplantısında da söylemiştim; sonuna kadar zorlayacağız… Çok değerli bir takımla oynadık. İki maç yaptık. Çalışmalarımızı bütün oyuncularımız uygulamaya gayret etti. Maçın başında istediğimiz gibi topa sahip olduk. Bugün Sevilla’ya geçişten pozisyon verdik. Rakipten daha fazla pas yaptık. Sonuna kadar zorladık. Emre’nin frikiği gol olsa turu alıp dönecektik. Çok inanıyorduk. Bunu sonuna kadar zorladık. Gelişimize katkı sağlayacak bir maç oynadık.
“ÜLKE PUANI İÇİN ÖNEMLİ”
Sevilla taraftarı bizi alkışlayarak yolluyorsa bu iyi bir şeydir! Bugün bizim aldığımız puan ve Avrupa Ligi’nde alacağımız puanlar ülke puanı için çok önemli. Hemen ligimize döneceğiz. Harika bir geceydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum.
Her maça ve her lige aynı ciddiyette konsantre olmak gerekiyor. Club Brugge ve Sevilla maçları bize, Avrupa Ligi’nde iyi işler yapacağımızı gösterdi. Kurallar çekildikten sonra daha net göreceğiz.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR