Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BAŞAKŞEHİR STADINA BÜYÜK REZALET Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/31053/basaksehir-stadina-buyuk-rezalet

 

BAŞAKŞEHİR STADINA BÜYÜK REZALET
BAŞAKŞEHİR STADINA BÜYÜK REZALET
Süper Lig’in 5. haftasında Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma 2-2 bitti. Ancak oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmada, oynanan futbol kadar tribünlerde yaşanan bir skandal da konuşuldu. Maçı izlemek için tribünlerdeki yerlerini alan Trabzonspor’un minik bir taraftarı, hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştı.
18 Eylül 2017, 13:27
 
Medipol Başakşehir'in Trabzonspor ile sahasında karşılaştığı maçta skandal bir olay yaşandı. Tribünde maç izleyen iki çocuk taraftarın giydiği Trabzonspor forması zorla çıkartıldı.
 
Süper Lig’in 5. haftasında Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma 2-2 bitti. Ancak oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmada, oynanan futbol kadar tribünlerde yaşanan bir skandal da konuşuldu. Maçı izlemek için tribünlerdeki yerlerini alan Trabzonspor’un minik bir taraftarı, hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştı. Trabzonspor’a gönül vermiş iki minik taraftar maçı Medipol Başakşehir tribününde takip ederken, güvenlik güçleri tarafından forması zorla çıkartıldı.
 
Bu görüntüler kısa zamanda sosyal medyada büyük ses getirdi. Olayın ardından iki kulüp de açıklamada bulundu. Başakşehir, "Biz böyle bir kulüp değiliz" diyerek olayı kınarken, Trabzonspor'da mağdur olan iki minik taraftarı maça davet etti. Geçtiğimiz hafta da Galatasaray’ın Antalyaspor’la oynadığı karşılaşmada Yiğit isimli 10 yaşındaki sarı-kırmızılı taraftar tribünden çıkarılmıştı.image
 
BEŞİKTAŞ DESTEK OLACAK
Öte yandan Beşiktaş’ın bugün oynanacak Atiker Konyaspor maçına, üzerinden Trabzonspor forması zorla çıkartılan iki minik taraftarı, davet edeceği öğrenildi