Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ TAM YOL İLERLİYOR
BEŞİKTAŞ TAM YOL İLERLİYOR
Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup ederek Türkiye tarihinde Porto'yu resmi maçlarda mağlup eden ilk takım olan Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasının kapanış maçında ağırladığı Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup etti.
18 Eylül 2017, 19:26
 
Spor Toto Süper Lig 5. hafta son maçında Atiker Konyaspor’u konuk eden Beşiktaş, 2-0 kazandı ve Fenerbahçe derbisi öncesinde haftayı kayıpsız atlatmayı başardı.
 
Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Porto deplasmanına çıkan siyah beyazlılar, 3-1’lik galibiyetin ardından Konyaspor’u da Cenk Tosun (10′) ve Ricardo Quaresma’nın (66′) golleriyle mağlup etmeyi başardı.
 
Beşiktaşlı oyuncu Ricardo Quaresma, Süper Lig’in 2017-2018 sezonunda siyah-beyazlı formayla ilk golünü Atiker Konyaspor mücadelesinde buldu.
 
Beşiktaş, dolu tribünler karşısında taraftarına seyir zevki yüksek bir maç izletirken Atiker Konyaspor zorlu Beşiktaş deplasmanında etkili olmayı başaramadı.
 
image
 
Beşiktaş'ın Brezilyalı sol beki Adriano, sağ bek olarak başladığı Konyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi ve kenara geldi. Maçın 35. dakikasında sakatlanan Adriano, bu sakatlığın ardından kendini denedi ama sakatlığı düzelmeyince 40. dakika kenara geldi ve yerini Necip Uysal'a bıraktı.
 
Beşiktaş bu galibiyetle puanını 13 yaparken Konyaspor 3 puanda kaldı. Siyah beyazlılar gelecek hafta deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olurken Konyaspor sahasında Akhisarspor’u ağırlayacak.
 
Siyah-beyazlı ekip alınan bu sonuçla Süper Lig’de oynanan son 10 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.Ligdeki son mağlubiyetini geçen sezon Medipol Başakşehir deplasmanında 3-1’lik skorla alan siyah-beyazlı ekip, Atiker Konyaspor galibiyeti ile 10 maçla çıkarılan yenilmezlik serisinde 8 galibiyet 2 beraberlik aldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR