Güzel ülkemiz için yazıyoruz - KÜFÜR İDDİALARINA CEVAP VERDİ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/31121/kufur-iddialarina-cevap-verdi

 

KÜFÜR İDDİALARINA CEVAP VERDİ
KÜFÜR İDDİALARINA CEVAP VERDİ
Beşiktaş yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında RB Leipzig ile karşılaşacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve yıldız golcü Cenk Tosun, karşılaşması öncesi basına açıklamalarda bulundu. Güneş, olaylı geçen derbiyle ilgili konuştu. Küfür ettiği iddialarına yanıt verdi..
26 Eylül 2017, 13:13
 
 
"Hakeme niye faul verdiğini sordum, cevap vermedi. Bir şeyler söyleyerek döndüm. Orada ne söylediğimi ben de bilmiyorum. Sağ olsun yayıncı güzel çekiyor bunları. Ağzımdan kötü bir kelime çıkıyorsa bunu suç olarak kabul ederim. Biz küfür yemeye müsait bir milletiz. Şahsıma küfürde sorun yok. Başkası yapınca keyfine saha kapatıyorlar. Sizin derdiniz yarınki maç değil, kavga olsun. Ben o işte yokum. Sonra da yerli mi yabancı mı diye Türk futbolunu kurtarmaya çalışıyorsunuz."
 
"Medel ve Adriano hakkında konuşamam. Kimin oynayacağını söyleyemem. Taktik yapmadık. Pazar da Trabzonspor maçı var. Cumartesi Fenerbahçe maçı vardı. Bazı arkadaşları rahatsız da ediyordur. Takımın oynamaya yakın oyuncuları belli olsa bile zaman zaman pozisyon değişikliği olacaktır. (Medel'in bek oynaması üzerine) Kazanmak için her yol mübah değil. Biz sadece top oynamaya çalışacağız. Puan hesabımız yok. İlk maçı kazandık, yarın da kazanmak istiyoruz." açıklamasında bulundu.
 
Beşiktaş'ın yıldız ismi Cenk Tosun ise; "Yarın büyük ve zorlu bir maç bizi bekliyor. Kısa sürede kendimizi sıfırladık ve yarınki maça tam olarak hazırız. Leipzig maçına yüzde yüz hazırız. Bu maçı da kazanıp 6 puanla gruptaki liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Leipzig çok koşan, genç ve disiplinli bir takım. Son iki senede yaptıkları iş çok iyi. 2. Lig'den gelip Şampiyonlar Ligi'ne gittiler. Biz de hocamızdan gerekli taktikleri aldık. Bu maça hazırız. Her gol güzeldir bir forvet için ama jeneriklik atınca daha da mutlu oluyoruz. Jeneriklik gol atmama gerek yok. Sadece top çizgiyi geçsin ve takım kazansın bana yeter. İnşallah golümü atarım ve kazanırız. Bu maç için motivasyonumuz hala çok yüksek. Derbi, motivasyonumuzu düşürmedi. 3 gün vücudu sıfırlamak için yeterli bir süre. Fenerbahçe derbisine girmek istemiyorum. Şampiyonlar Ligi basın toplantısındayız. Leipzig maçındaki Rus hakemi tanıyoruz, ona yönelik çalışmamız olmadı.
 
TIKLA CANLI İZLE
https://www.youtube.com/watch?v=5BbqBDvwOEE
 
image
Beşiktaş'ın yıldız ismi Cenk Tosun ise; "Yarın büyük ve zorlu bir maç bizi bekliyor. Kısa sürede kendimizi sıfırladık ve yarınki maça tam olarak hazırız. Leipzig maçına yüzde yüz hazırız. Bu maçı da kazanıp 6 puanla gruptaki liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Leipzig çok koşan, genç ve disiplinli bir takım. Son iki senede yaptıkları iş çok iyi. 2. Lig'den gelip Şampiyonlar Ligi'ne gittiler. Biz de hocamızdan gerekli taktikleri aldık. Bu maça hazırız. Her gol güzeldir bir forvet için ama jeneriklik atınca daha da mutlu oluyoruz. Jeneriklik gol atmama gerek yok. Sadece top çizgiyi geçsin ve takım kazansın bana yeter. İnşallah golümü atarım ve kazanırız. Bu maç için motivasyonumuz hala çok yüksek. Derbi, motivasyonumuzu düşürmedi. 3 gün vücudu sıfırlamak için yeterli bir süre. Fenerbahçe derbisine girmek istemiyorum. Şampiyonlar Ligi basın toplantısındayız. Leipzig maçındaki Rus hakemi tanıyoruz, ona yönelik çalışmamız olmadı.".