Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GÖZTEPE FIRTINA GİBİ ESİYOR Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/31123/goztepe-firtina-gibi-esiyor

 

GÖZTEPE FIRTINA GİBİ ESİYOR
GÖZTEPE FIRTINA GİBİ ESİYOR
Göztepe 14 yıl sonra geri döndüğü devler arenasında rakip tanımıyor. Trabzonspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’nin ardından Sivasspor’u da deviren sarı-kırmızılılar ligde 46 yıl sonra 4’te 4 yaptı ve ligde ilk üçe girdi.
26 Eylül 2017, 14:08
 
Göztepe, 14 yıl sonra dönüş yaptığı Süper Lig'de ilk 6 hafta sonunda averajla üçüncü sırada yer alırken, aldığı üst üste 4 galibiyetle de büyük sükse yaptı.
 
İlk 6 haftada 13 puan toplayan İzmir ekibi Trabzonspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği'nin ardından Sivasspor'u da yenerken, en son 1970-71 sezonunda o dönemki adı 1'nci Lig olan Süper Lig'de, efsanevi teknik patronu Adnan Süvari yönetiminde 4'te 4 yapmıştı.
 
image
 
Göztepe ile birlikte ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Tamer Tuna'nın yıldızı da parladı.
 
Sezon başında Göztepe'ye geldiğinde fazla deneyimi olmaması yüzünden eleştirilen Tuna, kurduğu sistem ve takıma oynattığı futbolla tam not aldı. Büyük hedefleri olduğunu belirten Tamer Tuna, "Biz bu skorları almasaydık ben çok tartışılacaktım" dedi. Tuna, "Çok iyi çalışıyoruz. Başarılı bir takımız. Elbette hatalar yapıyoruz ama gelişmeye de devam ediyoruz" diye konuştu.
 
image
 
JAHOVIC FIRTINASI
Sivasspor maçında kendi kalesine attığı golden sonra hat-trick yapan Jahovic, toplam 6 golle, gol krallığında 7 gollü Galatasaraylı Gomis ve Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ı izliyor.
 
Göztepe 4 maçlık seride üç kez 3-2'lik skorla kazandı. Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Sivasspor'u 3-2 yenen Göztepe, 6 maçta tam 13 gole ulaştı..