Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE AKHİSAR'DAN DARBE ALDI
FENERBAHÇE AKHİSAR'DAN DARBE ALDI
Akhisarspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, Manisa'dan eli boş döndü! Sarı-lacivertliler, 60. dakikada Onur Ayık'ın golüyle 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe oyunu 9 kişi tamamladı.
29 Eylül 2017, 19:38
 
 
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Akhisarspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0 kaybetti. Konuk takım karşılaşmayı Alper Potuk ve Skrtel’in kırmızı kartları sonrasında 9 kişi tamamladı.
 
İlk yarısı temposuz ve gol geçen mücadelede tek gol 60. dakikada geldi. Soner’in ara pasıyla sağdan hareketlenen Onur topla buluştu. Ceza sahasına giren Akhisarsporlu oyuncu düzgün bir vuruşla Kameni’yi avladı ve skor 1-0 oldu.
 
image
 
Geride kalan dakikalarda Aykut Kocaman oyuna Alper, Aatif ve Soldado’yu aldı. 82. dakikada Alper Potuk girdiği pozisyon sonrasında Bülent Yıldırım tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Bundan 4 dakika sonra ise Skrtel’in topa elle mücadelesinin ardından ikinci sarıdan kırmızı kart çıktı.
 
+7 dakika uzatma verilen maçta skor değişmezken Fenerbahçe 7. haftada 10. puan kaybını yaparak 11 puanda kaldı. Akhisarspor ise 13 puana yükseldi.
 
Sarı-lacivertliler milli takım arası sonrasında sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Manisa ekibi ise Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak
 
image
 
Fenerbahçe’de teknik direktörü Aykut Kocaman maç sonunda konuştu.
 
Kocaman maçı değerlendirdikten sonra hakem Bülent Yıldırım’ı eleştirirken, “Bizi Beşiktaş’ı yendiğimize pişman ettiler” dedi.
 
Kocaman’ın sözleri şöyle;
“Oyunun özellikle ilk periyodunda her şey düşündüğümüz gibiydi. Direkt kaleye gitmeyi hedefleyen takımı iyi kontrol ettik. Temel problemimiz oyunu kazanma istediğimiz oyunu bireyselleştirmeye döndü. Son derece iyi oyunu kontrol ederken bir anda ataklar yemeye başladık. Bu hataları düzeltmeye çalışacağız. Ama düzeltemeyeceğimiz şeyler de oldu.
Maçın 1. dakikasından itibaren anlıyorsunuz. Geçen gün dediğim şeyin aynısı oldu. Bizi Beşiktaş’ı yendiğimize pişman ettiler. Bütün hafta boyunca Beşiktaş’ı hakemle yenmişiz gibi hava oluştu. Beşiktaş başkanı Fikret Orman’ın 3 gün art arda, Fenerbahçe’nin maçı sanki hakemle kazanmış gibi yaptığı propogandanın izdüşümüydü bugün yaşananlar. Bu hakem geçen sezon 3 kez Quaresma’yı atamadı.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR