Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY 90+1 DE KAZANDI
GALATASARAY 90+1 DE KAZANDI
Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazandı.
30 Eylül 2017, 18:30

 

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazandı.

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Feghouli, 22. ve 90+1. dakikada Maicon kaydetti. Karabükspor'un gollerini ise 27. dakikada Yatabare ve 84. dakikada penaltıdan Yevhen Seleznyov attı..

image

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaştı. Oldukça çekişmeli ve tempolu geçen maç 3-2 Galatasaray’ın galibiyeti ile tamamlandı. Liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştıran Galatasaray, 2-0 öne geçti maçta oldukça zorlanmasına rağmen uzatma dakikalarında galibiyeti kurtarmasını bildi. Son üç maçında mağlubiyetle ayrılan Kardemir Karabükspor’un galibiyet hasreti dört maça çıktı.
İki takım da maça temaslı ve pres yaparak başladı. Kazanılan toplarda hemen hücuma çıkan Galatasaray’ın oyununa Kardemir Karabükspor da aynı şekilde karşılık verince taraftarların büyük keyif aldığı bir maç seyretti. Savunmada konsantrasyon sıkıntısı ile başlayan Galatasaray, kalesinde önemli pozisyonlar buldu. Kardemir Karabükspor futbolcularının son vuruşlardaki yetersizliği, ilk 15 dakikada tabelanın değilmesini engelledi.
 
image
 
Daha sonra özellikle Linnes ve Rodriguez’in kullandığı sol kanattan etkili hücumlar gerçekleştiren Galatasaray, peş peşe bulduğu gollerle farkı bir anda ikiye çıkardı. Ancak Belhanda’nın büyük hatası sonrası Kardemir Karabükspor, bulduğu golle maça yeniden ortak oldu. Bol pozisyonun yaşandığı ve oldukça heyecanlı geçen ilk yarı 2-1 Galatasaray’ın üstünlüğü ile sona erdi.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısı ise adeta nefes kesti. Temponun hiç düşmediği, her iki takımın da hücumu düşündüğü maçta sayısız gol pozisyonu yaşandı. Özellikle Galatasaray, bulduğu birçok net fırsattan yararlanamayarak farkı açmayı engelledi.
 
Gerek son vuruşlardaki yetersizlik gerekse kalecilerin performansları, maçın son 10 dakikasına 2-1 girilmesini sağladı. Yakadığı sayısız gol fırsatını gole çeviremeyen Galatasaray, penaltıdan yediği golle rakibine yakalandı. Kalan dakikalarda tüm riskleri alan Galatasaray, uzatma dakikalarında yüklendiği rakip kalede Maicon ile bir gol daha buldu. Uzatmalarda attığı golle takımını galibiyete taşıyan Maicon, maçın yıldızı oldu.
 
Bu sonuçla puanını 19’a yükselten Galatasaray, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Zorlu deplasmandan puansız ayrılan Kardemir Karabükspor 5 puanla 16. sırada yer aldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR