Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ SÜPER LİG AYARINI BULAMADI
BEŞİKTAŞ SÜPER LİG AYARINI BULAMADI
Süper Lig'i 8. haftasında Başkent Ankara Gençerlirliği Beşiktaş mücadelesine ev sahipliği yaptı. Yüksek tempo içerisinde geçen mücadelede ev sahibi Gençlerbirliği sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
13 Ekim 2017, 21:19
 
Ankara’da ki zorlu mücadelede ev sahibi ekip Gençlerbirliği Vedat Muriqi’nin 16. dakikada ve Aleksandar Scekic’in 73. dakikada attığı goller ile 2-0 öne geçerken konuk ekip Beşiktaş 87. dakikada Cenk Tosun’un penaltıdan attığı gol ile farkı bire indirdi ancak ev sahibi ekip Gençlerbirliği sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
 
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, soyunma orasına ilk yarının ardından 1-0 geride giden takımında ikinici yarıda 2 oyuncu değişikliği ile başladı. İkinci 45 dakikada sahada göreb almaya başlayan Ryan Babel yaklaşık 3 dakika sonra (48. dakikada) kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
 
image

 Beşiktaş deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig’de 8. haftanın açılış maçında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaştı.İlk yarıda Cenk, Talisca, Lens, Negredo hücum dörtlüsü ile fazla varlık gösteremeyen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, ikinci yarıda oyuncu değişikliğine gitti. Negredeo ve Lens’i oyun dışına alan Şenol Güneş, Ryan Babel ve Ricardo Quaresma’yı oyuna dahil etti. Hücumda daha etkili olmayı amaçlayan Beşiktaş, Ryan Babel’in oyuna girdikten 2 dakika 35 saniye sonra kırmızı kart gördü.

image


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR