Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZONSPOR TARİHİNDE BU SONUÇ YOK
TRABZONSPOR TARİHİNDE BU SONUÇ YOK
Trabzonspor'un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor'un iyi yönetilmediğini, bunun da sonuç olarak sahaya yansıdığını söyledi. Yılmaz, 'Yapamıyorlarsa bıraksınlar. Trabzonspor sahipsiz kalmaz' ifadesini kullandı. Yılmaz, Ersun Yanal ile ilgili de çarpıcı bir iddiada bulundu.
18 Ekim 2017, 10:25
 
Trabzonspor'un şu anda bulunduğu yerin acı verici olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Trabzonspor bugün istediğimiz yerde değim. Çok transfer yapıldı. Yeni stat yapıldı. Ancak taraftarın beklentisine cevap verilemedi. Taraftar şu anda hüsranda. Kendi sahanda Akhisar gibi bir takımdan 6 gol yemek ne demek? Tarihimizde yok bu" dedi.
 
Mehmet Ali Yılmaz, Ersun Yanal'ın ayrılık süreciyle ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı;
 
"Bu kötü sonuçlar nereden kaynaklanıyor? Bir kere kulüp şehre yabancılaşıyor. Başkan ve yönetim eskisi gibi teknik heyetle ve futbolcularla ilgilenmiyor. Ersun hoca başarısız diye gönderildi. Oysa kendisi bilinmiş bir hocadır. Neler oluyor, araştırmalıydı yönetim. Yoksa Ersun hoca satışa mı geldi? Takım çok gerilerde kaldı. Düzelmesi için yönetimin bir şeyler yapması lazım. Yoksa öyle hocayı al görevden, yeni hoca getir; böyle olmaz. Hocanın arkasında başkan ve yönetim olmalı. Takım başkanın ve yönetimin kanatları altında büyümeli. Yoksa biz yönetim olarak şurada oturalım, hoca ne yaparsa yapsın; olmaz öyle şey!"

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR