Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ SÜPER LİG HAVASINDA DEĞİL
BEŞİKTAŞ SÜPER LİG HAVASINDA DEĞİL
9. hafta kapanış mücadelesinde Medipol Başakşehir'i ağırlayan Beşiktaş, son dakikalarda yediği golle şoke oldu ancak 90+3'te Tosic'in kafa golüyle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı
23 Ekim 2017, 19:55
Spor Toto Süper Lig 9. hafta kapanış karşılaşmasında Medipol Başakşehir’i konuk eden Beşiktaş, son dakikada eski futbolcusu Kerim Frei’ın attığı golle yıkıldı. Ancak 90+3’te Tosic’in kafa golü siyah beyazlıların 1 puanı kurtarmasını sağladı. Beşiktaş ligde üst üste 4. maçından da galibiyet çıkartamazken oynadığı futbolla adeta eski günlerini arattı.
 
Vodafone Park’ta oynanan maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilirken Beşiktaş, Başakşehir karşısında bu sezon ligde en fazla şut çektiği ilk yarıyı oynadı (10) ancak sadece 1 isabet bulabildi.
 
İkinci yarıda, ilk yarıya göre daha düşük bir tempoda oynanırken iki takım da gol fırsatı bulmakta zorluk yaşadı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın son anlarında gol için bastıran Başakşehir, eski Beşiktaşlı Kerim Frei’ın golüyle 89. dakikada 1-0 öne geçti.
 
image
 
‘Maç bitti’ derken kazanılan köşe vuruşunda ileriye çıkan savunma oyuncusu Dusko Tosic, 90+3’te kafa golüyle topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1’e getirdi.
Siyah beyazlılar maç boyunca yakalayamadığı gol pozisyonlarını uzatma anlarında elde etse de galibiyet için aradığı goü bulamadı ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi.
 
Beşiktaş bu sonuçla beraber Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarının ardından Medipol Başakşehir karşılaşmasında da galibiyet almayı başaramadı. Siyah beyazlılar bu sonucun ardından 15 puana ulaşırken Başakşehir puanını 17 yaptı. Beşiktaş gelecek hafta deplasmanda Alanyaspor’a konuk olurken Medipol Başakşehir sahasında Akhisarspor’u ağırlayacak.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR