Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GOLCÜ NEGREDO UYANDI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/31401/golcu-negredo-uyandi

 

GOLCÜ NEGREDO UYANDI
GOLCÜ NEGREDO UYANDI
Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’a konuk oldu. Müsabaka 2-1’lik skorla noktalandı. Beşiktaş bu sonuçla dört hafta aradan sonra galip gelmeyi başarırken siyah-beyazlılara üç puanı 88’de Negredo’nun attığı kafa golü getirdi.
28 Ekim 2017, 21:02
 
Süper Lig'in 10. Haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Lig kötü gidişe dur demek isteyen Beşiktaş, Akdeniz temsilcisi Aytemiz Alanyaspor'u Cenk Tosun ve Negredo ile buluduğu gollerle 2-1 mağlup etti.
 
Ligde oynadığı son 4 haftada Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'ne mağlup olan, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile berabere kalarak 8 puan kaybeden siyah-beyazlı ekip Aytemiz Alanyaspor karşısında aldığı galibiyetle ligdeki kötü gidişe dur dedi.
 
image
 
NEGREDO İLK GOLÜNÜ ATTI
 
Oyunun ikinci yarısında Talisca'nın yerine oyuna giren İspanyol golcü 88. dakikada attığı golle Beşikraş formasıyla ilk golünü attı.
 
ŞENOL GÜNEŞ'TEN 3 DEĞİŞİKLİK
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 9. haftasındaki Medipol Başakşehir maçının kadrosuna göre Aytemiz Alanyaspor karşısında 3 değişiklik yaptı.
 
image
 
Karşılaşmanın 41. dakikasında Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, ceza sahası içinde topla buluştu. Rakiplerinden sıyrılmak isteyen Quaresma, yerde kaldı ve penaltı bekledi..
 
Beşiktaş'ta karşılaşmanın son bölümlerinde ısınan isimlerden Jeremain Lens, teknik direktör Şenol Güneş tarafından oyuna girmek için çağrıldı. Ancak Lens, oyuna girmek istemediğini belirtti. Daha sonra ise Gary Medel, oyuna girmek için çağrıldı. Fakat Medel de ağır hareketlerle davranarak Şenol Güneş'e oyuna girmek istemediğini söyledi.
 
Beşiktaş'ta Jeremain Lens ve Gary Medel'in oyuna girmek istememesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş, Necip Uysal'ı sahaya sürdü..
 
Güneş, son maçlarda görev verdiği Tolgay Arslan'ı 10. hafta mücadelesinde yedek soyundururken, orta sahada Oğuzhan Özyakup forma giydi. Oğuzhan, bir maç sonra ligde ilk 11'de sahaya çıktı.
 
CANER ERKİN CEZALI
 
Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor karşısına Caner Erkin'den yoksun çıktı. Medipol Başakşehir karşılaşmasında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşen tecrübeli oyuncu, hakeme yönelik hareket ve hakareti nedeniyle de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maçla cezalandırıldı.
 
BABEL GERİ DÖNDÜ
 
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından iki maçlık cezası bire indirilen Hollandalı futbolcu, Aytemiz Alanyaspor karşısında ilk 11'de yer aldı