Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE YİNE KAZANAMADI
FENERBAHÇE YİNE KAZANAMADI
Osmanlıspor'a konuk olan Fenerbahçe, 7. dakikada Giuliano'nun golüyle 1-0 öne geçmesine karşın 89. dakikada Umar'ın golüne engel olamadı ve geçtiğimiz hafta olduğu gibi sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
4 Kasım 2017, 19:08
 
Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. Son iki haftayı beraberlikle kapatan Fenerbahçe, Giuliano’nun golü ile öne geçmesine rağmen, son dakikada Aminu’nun sayısı ile 1 puana razı oldu.
 
Ligde istediği puanları toplayamayan Fenerbahçe, son dakikada gelen gollle Osmanlıspor ile berabere kaldı. Fenerbahçe'nin tek golü Giuliano'dan gelirken Osmanlıspor'un golünü Aminu attı.
 
Karşılaşma öncesi Aykut Kocaman, kalede Volkan Demirel’e şans vererek herkesi şaşırttı. Ancak kalesine gelen toplarda güven veren Volkan Demirel, hocasının yüzünü kara çıkarmadı. 89. dakikada kaleye gelen ilk topta başarılı bir kurtarışa imza atan Volkan Demirel, kendisinden dönen topta savunma uyuyunca gole engel olamadı. İlk yarım saatte Valbuena ve Isla’nın sakatlanması ile mecburi iki değişiklik yapmak zorunda kalan Aykut Kocaman, mücadelenin son bölümünde oyuna müdahale edemedi. Yorulan oyuncularını oyunda tutmak zorunda kalan Aykut Kocaman, son dakikada gelen golle adeta yıkıldı. Kocaman’ın 90. dakikada Dirar’ın yerine Soldado’yu alması ise galibiyeti getirmedi.
Oynadığı futbol ile ağır eleştiri alan Fenerbahçe, Osmanlıspor deplasmanında da taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Kaleye tam 18 şut çeken Ankara temsilcisi karşısında sadece 8 şut atabilen Fenerbahçe, maçın son yarım saatinde de oyunu rakibine teslim etti. Ankara’da büyük hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısında olduğu gibi üç puanı son dakikada gelen golle kaybetti.
 
Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın orta sahada kaptığı topu hemen Giuliano’ya oynaması ile ilk golü buldu. Brezilyalı futbolcu, yaptığı güzel vuruşla takımını öne geçirdi. İlk yarının kalan bölümünde Fenerbahçe kalesinde etkili hücumlar gerçekleştiren Fenerbahçe, kaleci Volkan Demirel’i geçemedi.
İkinci yarıda etkisiz kalan Fenerbahçe, rakibinin ataklarını karşılamakta zorlandı. Net fırsatlar bulan ev sahibi ekip, aradığı golü son dakikada buldu. 89. dakikada Aminu ile beraberlik golünü bulan Osmanlıspor, bir puanı kurtardı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR