Güzel ülkemiz için yazıyoruz - EMNİYET MÜDÜRÜ PANKART İÇİN SAHAYA İNDİ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/31484/emniyet-muduru-pankart-icin-sahaya-indi

 

EMNİYET MÜDÜRÜ PANKART İÇİN SAHAYA İNDİ
EMNİYET MÜDÜRÜ PANKART İÇİN SAHAYA İNDİ
Süper Lig’de Göztepe-Beşiktaş maçı öncesi ilginç görüntüler ortaya çıktı. Maç öncesi, iki takım oyuncularının ısındığı esnada yasak olmasına rağmen oyun alanına giren İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı.
5 Kasım 2017, 23:00
 
Süper Lig'in 11. hafta maçında bu akşam oynanacak olan Göztepe-Beşiktaş maçı öncesi ilginç görüntüler ortaya çıktı.
 
Beşiktaş’ın Göztepe’ye konuk olduğu Süper Lig mücadelesine her Göztepe maçında olduğu gibi yine tribünler gündemdeydi. Göztepe taraftarları “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” pankartıyla müsabaka öncesi tribünde şov yaptı.
 
image
 
MUSTAFA KEMAL PANKARTI EMNİYET MÜDÜRÜNÜ RAHATSIZ MI ETTİ ?
 
Maç öncesi, iki takım oyuncularının ısındığı esnada yasak olmasına rağmen oyun alanına giren İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, tribünde yasak pankart astığı ve olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı.
 
Taraftarları tek tek göstererek gözaltı emri veren Aşkın'ın sahaya girmesine Göztepe kalecisi Günay Güvenç bir süre tepki gösterdi.
 
Daha sonra müdür Aşkın'la konuşarak tepkisini sürdüren Günay, ısınmaya devam etti,TFF görevlileri müdürü saha dışına davet ettiler..
 
image
 
Emniyet Müdürü Aşkın, yanına gelen federasyon temsilcisinin uyarısı üzerine sahadan çıktı.
 
Maç başlamadan yaşananların yanında Göztepeli taraftarların bulunduğu kale arkası tribününde pankart açıldı. Pankart bir süre göründükten sonra emniyet güçleri tarafından toplatıldı.
 
Göztepe ve Beşiktaş’a gönül verenler stadı tıklım tıklım doldurdu.
 
Müsabakayı yaklaşık 9 bin sarı-kırmızılı izlerken, Beşiktaş taraftarı da kendilerine ayrılan 495 kişilik kale arkası tribününde takımlarını destekledi. Göztepeli taraftarlar hafta içinde annesini kaybeden Başkan Mehmet Sepil’i de unutmadı. Tribünde, “Mekanın cennet olsun Aliye Sepil” pankartı açıldı.