Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GALATASARAY YİNE HEZİMETE UĞRADI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/31715/galatasaray-yine-hezimete-ugradi

 

GALATASARAY YİNE HEZİMETE UĞRADI
GALATASARAY YİNE HEZİMETE UĞRADI
Süper Lig'in 14. haftası Beşiktaş Galatasaray maçına sahne oldu. Siyah-beyazlılar 3-0'lık galibiyetle zirve yarışını yeniden başlattı.
2 Aralık 2017, 19:47

 

Süper Lig'in 14. haftası Beşiktaş Galatasaray maçına sahne oldu. Siyah-beyazlılar 3-0'lık galibiyetle zirve yarışını yeniden başlattı.

Yılın son derbisinde ilk yarı 0-0 tamamlanırken ikinci yarının hemen başında Cenk Tosun, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Kartal'ın ikinci golü ise 70'de Tosic'in ayağından geldi. Üçüncü golü ise 90+1'de Negredo kaydetti.

image

Avrupa'daki gibi' oynadı ve rakibini 3-0 yenmeyi başardı.
 
Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar üstünlüğü elinde tutan Beşiktaş'ın gollerini 46'de Muslera'nın elinden kaçırdığı topla Cenk Tosun, 70'de Tosic ve 91'de Negredo kaydetti.
 
Bu sonuçla Beşiktaş 26 puana yükseldi. Galatasaray ise 29 puanda kaldı.
 
BEŞİKTAŞ'TA TALISCA İLK KEZ YEDEK 
 
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş dikkat çeken bir değişikliğe imza atarak derbide sahaya Oğuzhan Özyakup ile çıktı. Son 3 haftadır ligde ilk 11'de yer bulamayan Oğuzhan'nın derbide ilk 11'de forma bulması ile Talisca bu sezon ligde ilk kez yedek kulübesinde bulundu.
 
Öte yandan Galatasaray takımının teknik patronu Tudor'un annesi Ojdana Tudor ve babası Mario Tudor da Vodafone Park'taki derbiyi izlemek için stada geldi.
 
GAZİLERDEN BAŞKAN ORMAN'A ZİYARET 
 
Fikret Orman, Vodafone Park'taki ofisinde; Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Sekreteri Murat Bakbak, Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği Başkanı İlker Bayram, Gaziler Temsilcisi Şakir Gülmez ve gazileri ağırladı.
 
Bol pozisyon ve yüksek tempo ile geçen keyifli maçın ardından Galatasaray 29 puanla mağlubiyete rağmen liderliğini sürdürürken Beşiktaş ise 26 puana yükseldi ve yeniden yarışa ortak oldu.

 

Maçın hemen başında Cenk Tosun ile gole yaklaşan siyah-beyazlılar topa hakim olsa da ilk yarıda istediği pozisyon zenginliğine ulaşamadı.
 
image
 
Stat: Vodafone Park 
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu 
Beşiktaş:Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Hutchinson (Dk. 82 Talisca), Tolgay Arslan (Dk. 65 Medel), Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Babel, Cenk Tosun (Dk. 88 Negredo) 
 
Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Denayer (Dk. 85 Linnes), Fernando, Ndiaye, Rodrigues (Dk. 58 Yasin Öztekin), Belhanda (Dk. 69 Selçuk İnan), Feghouli, Gomis 
Goller: Dk. 46 Cenk Tosun, Dk. 70 Tosic, 90+1 Negredo (Beşiktaş) 
Sarı kartlar: Dk. 25 Pepe, Dk. 53 Tolgay Arslan, Dk. 61 Cenk Tosun (Beşiktaş), Dk. 35 Feghouli, Dk. 48 Fernando, Dk. 65 Gomis (Galatasaray)