Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE AĞIR YARA ALDI
FENERBAHÇE AĞIR YARA ALDI
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı ve son iki haftada 4 puan kaybetti..
3 Şubat 2018, 23:57
 
Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.
 
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında hem alt sıraları hem de zirveyi yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe, Gençlerbirliği’ni konuk etti. İki takım 2-2’lik skorla sahadan beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 38’e çıkardı. Gençlerbirliği ise 21 puana yükseldi ve kritik bir puan kazanmış oldu.
 
Müsabakaya Fenerbahçe hızlı başlarken oyun üstünlüğünü derhal elinen sarı-lacivertliler peş peşe pozisyonlar bulsa da devrede tabelayı değiştiren taraf Başkent ekibi oldu. Gençlerbirliği, 45’te Nabil Dirar’ın Volkan Demirel’le yaşadığı anlaşmazlıktan sonra kendi kalesine gönderdiği topla skoru 1-0’a getirdi.
 
Taraflar bu skorla soyunma odasına giderken Fenerbahçe ikinci yarıya çok hızlı başladı. 46’da Alper Potuk’un muhteşem golüyle durumu eşitleyen Fenerbahçe, 61’de Nabil Dirar’ın golüyle öne geçmeyi başardı.
image
 
Kadıköy’de gecenin ikinci şoku 69’da yaşandı. Marko Milinkovic’in golüyle Alkaralar skora yeniden denge getirdi. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe gol arayışlarını sürdürürken Gençlerbirliği ise hızlı hücumlarla etkili olmaya çalıştı. İki takım da kalan dakikalarda gol bulmayı başaramayınca mücadele 2-2 sona erdi.
 
Öte yandan eski Genelkurmay Başkanı emekli orgeneral İlker Başbuğ ve duayen gazeteci Uğur Dündar, Fenerbahçe Gençlerbirliği maçını birlikte izlediler.
 
STAT: Ülker
 
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Erdem Bayık
 
FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Mehmet Topal, Neustadter, Hasan Ali, Oğuz Kağan (Dk. 73 Aatif), Josef, Dirar (Dk. 79 Eljif Elmas), Alper, Valbuena, Soldado (Dk. 63 Fernandao)
 
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet Oğuz, Claro, Palitsevich, Uğur Çiftçi, Issah (Dk. 28 Diallo), Khalili, Ahmet İlhan Özek, Sessegnon, Alper Uludağ (Dk. 24 Deniz Yılmaz), Jailton (Dk. 62 Milinkovic)
 
GOLLER: Dk. 46 Alper, Dk. 61 Dirar (Fenerbahçe) - Dk. 45 (KK) Dirar, Dk. 69 Milinkovic (Gençlerbirliği)
 
SARI KARTLAR: Soldado, Oğuz Kağan, Dirar (Fenerbahçe) - Issah, Palitsevich, Jailton, Claro, Diallo (Gençlerbirliği)

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR