Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ ALMANYA'DA DAĞILDI
BEŞİKTAŞ ALMANYA'DA DAĞILDI
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu heyecanı Bayern Münih Beşiktaş maçı tam bir hezimetle sonuçlandı 5 - 0
20 Şubat 2018, 21:34

 

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih’e konuk olan Beşiktaş, 16. dakikada Vida’nın kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldığı maçta rakibine 5-0 yenildi.

Bayern Münih plasmanında Beşiktaş'ta Vida  16.dakikada kırmızı kart gördü. 43'te Müller'in golüyle skor 1-0 oldu ve ikinci yarı adeta kabusa döndü.

image

Şampiyonlar Ligi gruplarından ilk kez çıkan Beşiktaş, tarihinin en önemli maçı olan Bayern Münih maçına aslına iyi başladı. Dengeli bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, Bayern Münih savunmasını eksik yakaladığı anlarda etkili olabilecek ataklar da geliştirdi. Ancak son paslarda yapılan hatalar, bu atakların büyümesini engelledi. Yine de güçlü rakibini tedirgin eden Beşiktaş, 16. dakikada gelen kırmızı kartla adeta yıkıldı. Vida’nın Lewandowski’ye yaptığı faul sonrası pozisyonu mutlak gol şansı olarak değerlendiren hakem, Vida'ya doğrudan kırmızı kart gösterdi.
 
Bu kırmızı kart sonrası 10 kişi kalan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncu değişikliği yerine Medel’i savunmanın ortasına çekti. Hemen kırmızı kartın ardından LOve ile mutlak bir şansı değerlendiremeyen Beşiktaş, daha sonra orta saha üstünlüğünü rakibine bıraktı. Oyunun kontrolünü de yitiren Beşiktaş, savunmaya çekilmek zorunda kaldı. İlk yarının son dakikasına kadar rakibine gol şansı vermeyen temsilcimiz, 44. dakikada Müller’e engel olamadı ve soyunma odasına 1-0 yenik girdi.
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ikinci yarıda da değişikliğe gitmedi.
 
İlk yarının aksine, Beşiktaş karşısında daha etkili bir oyun ortaya koyan Bayern Münih, tehlikeli atak sayısını arttırdı. Özellikle kanatlarda etkili olan rakibini durdurmakta zorlanan Beşiktaş, savunmaya yapılan oyuncu değişikliklerine rağmen Coman, Müller ve Lewandowski’nin (2) gollerine engel olamadı.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 4-0 Bayern Münih’in üstünlüğü ile tamamlandı.
 
image
 
16. dakikasında Domagoj Vida, kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.
 
Atiba'nın hatalı geri pasının ardından topu kazanan Robert Lewandowski'yi düşüren Hırvat stoper, maçın hakemi Ovidiu Hategan tarafından direkt kırmızı kart ile cezalandırıldı.
 
KARİYERİNDEKİ İLK KIRMIZI KART
 
28 yaşındaki defans oyuncusu, Bayern Münih maçında gördüğü kırmızı kart ile profesyonel kariyerinde ilk kez kırmızı kart görmüş oldu

 

Bu maçın rövanşı 14 Mart 2018 tarihinde Vodafone Park’ta oynanacak.

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR