Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OLAYLI KUPA MAÇI BERABERE
OLAYLI KUPA  MAÇI BERABERE
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Beşiktaş ile Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada Beşiktaş'tan Quaresma, Fenerbahçe'den ise Alper Potuk ve Volkan Demirel kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
1 Mart 2018, 20:09
 
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Tartışmalı geçen derbi 2-2 eşitlikle sona erdi.
 
Geçtiğimiz hafta sonu ligde karşı karşıya gelen iki ekibin maçında siyah beyazlılar mücadeleyi 3-1 kazanmış ve şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet elde etmişti.
 
Türkiye Kupası mücadelesi ise son derece çekişmeli başlarken 14. dakikada Alvaro Negredo’nun golüne, 17. dakikada bir başka İspanyol golcü Roberto Soldado yanıt verdi ve skor 1-1’e geldi.
 
Alper Potuk’un 44. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fenerbahçe, 45+2’de Şener Özbayraklı’nın sürpriz golüyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamlayan taraf oldu.
 
Müthiş derbide ikinci yarı ise olaylı başladı. İkinci yarıda oyuna giren Ricardo Quaresma, 52. dakikada Josef de Souza’ya yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
 
Bu andan itibaren oyunda tansiyon düşmezken Volkan Demirel 77. dakikada hakem Fırat Aydınus’a yaptığı sert itirazlar nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılınca Fenerbahçe 9 kişi kaldı.
 
Maça 10 kişi devam eden Beşiktaş ise 82. dakikada Anderson Talisca’nın ayağından bulduğu golle durumu 2-2’ye getirirken kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.
 
image
 
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında ilk yarının son dakikaları gergin geçti. 
 
Alper Potuk’un kırmızı kart görmesi, Fenerbahçe’nin 45+2’de Şener Özbayraklı ile bulduğu gol sonrası Volkan Demirel’in sevinci, iki takım futbolcularının da sinirlerinin gerilmesine neden oldu.
 
Goller kadar olayların damga vurduğu derbide yumruklar konuştu, 3 kırmızı kart çıktı!
 
Gerilimin maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odası koridorlarına da sıçradığı belirtildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ortalık fena karıştı! Quaresma Josef'e attığı yumruk sonrası kırmızı kart gördü.
 
Sarı-lacivertlilerin kaptanı Volkan Demirel, attıkları ikinci golden sonra olay bir sevince imza attı. Volkan ikinci yarıda da ceza sahasını terk etti ve kırmızı kart gördü
 
Mücadelede Alper Potuk, Quaresma ve Volkan Demirel kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın sonuna 10 dakikalık uzatma süresi eklendi.
 
image
 
Dev maçın rövanşı 17 Nisan'da Ülker Stadı'nda oynanacak.
 
Hasan Ali Kaldırım ve Volkan Demirel, ilk yarının son düdüğünün ardından hakem Fırat Aydınus’a itirazlarda bulunurken; soyunma odası koridorlarında da Beşiktaşlı Caner Erkin ile Fenerbahçeli Nabil Dirar arasında koridorda tartışma yaşadığı belirtildi. Yayıncı kuruluş, iki futbolcu arasındaki tartışmalara diğer futbolcuların da dahil olduğunu iddia etti.
 
Alvaro Negredo, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe karşısında da bir gol atmayı başardı.İspanyol oyuncu bu sezon Ziraat Türkiye Kupasında en çok gol atan oyuncular arasında yer aldı
 
Negredo bu sezon kupada 5 maça çıkarken toplam 7 gol atmayı başardı. İspanyol oyuncu dört golü Manisaspor, bir golü Gençlerbirliği, bir golü Osmanlıspor ve bir golü Fenerbahçe karşısında buldu. Negredo tüm sezon boyunca resmi maçlarda 13 gole ulaştı

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR