Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GALATASARAY'DAN GOL YAĞMURU Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/32257/galatasaraydan-gol-yagmuru

 

GALATASARAY'DAN GOL YAĞMURU
GALATASARAY'DAN GOL YAĞMURU
Süper Lig'de 24. hafta heyecanı Kardemir Karabükspor Galatasaray maçı ile devam etti. Galatasaray deplasmanda rakibini 7-0'lık skorla mağlup etti ve 40 puanla liderlik koltuğuna oturdu.
3 Mart 2018, 18:02
 
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı.
 
Mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 7-0 kazandı. Aslan'a galibiyeti getiren golleri 5,18,26 ile 33. dakikalarda Gomis, 16. dakikada Özgür Yılmaz(KK), 40. dakikada Rodrigues ve 64. dakikada Sinan Gümüş kaydetti.
 
image
 
Galatasaray puanını 50'ye yükseltirken, Karabükspor ise 12 puanda kaldı.
 
 Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Bafetimbi Gomis, Kardemir Karabükspor maçının ilk yarısında attığı 4 golle sarı kırmızılı kulüpte bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu olma unvanını kazandı.
 
Süper Lig’in 24. haftasında Kardemir Karabükspor’a konuk olan sarı kırmızılı ekip, kümede kalma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor karşısında ilk yarıda 6-0’lık skoru yakalamayı başardı.
 
Bafetimbi Gomis’in 5. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Galatasaray, Özgür Yılmaz’ın 16. dakikada kendi kalesine attığı golle skoru 2-0’a getirirken sonraki dakikalarda Gomis rüzgarı vardı.
 
Maçın 18., 25. ve 33. dakikalarında Karabükspor ağlarını sarsan Gomis, Süper Lig’de attığı gol sayısını 24’e çıkardı. Sarı kırmızılıların ilk yarıdaki son golü ise 40. dakikada Gary Rodrigues’ten geldi.
 
Daha önce sarı kırmızılı kulüpte forma giyen Brezilyalı golcü Mario Jardel, Galatasaray formasıyla 22 gol atarak bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu unvanını elinde bulunduruyordu.
 
Bafetimbi Gomis, aynı zamanda 2014/15 sezonundan bu yana Süper Lig’de üst üste iki hafta hat-trick yapan ilk oyuncu oldu.