Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GAZİANTEP BUNA LAYIK DEĞİLDİ
GAZİANTEP BUNA LAYIK DEĞİLDİ
TFF 1. Lig’in 26. haftasında Çaykur Rizespor, Gaziantepspor’u konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleden 5-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Gaziantepspor'un lig bitimine 8 hafta kala alt lige düşmesi kesinleşti.
7 Mart 2018, 19:29
Spor Toto 1. Lig ekibi Gaziantepspor, küme düşen ilk takım oldu. Gaziantepspor, geçen sezon aralıksız olarak 27 yıl mücadele ettiği Süper Lig'den düşmüştü. Köklü kulüp böylece üst üste iki sezon iki lig birden düşmüş oldu.
 
Spor Toto 1. Lig'de Çaykur Rizespor'a 5-1 mağlup olan Gaziantepspor'un küme düşmesi kesinleşti.
 
Spor Toto 1. Lig'in 26. maç gününde zor günler geçiren Gaziantepspor, lider Çaykur Rizespor'un konuğu oldu. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren Gaziantepspor, maçın 10. dakikasında Lincoln'ün golüyle 1-0 geriye düştü.
 
Ev sahibi ekip, 32. dakikada Oğulcan Çağlayan, farkı 2'ye çıkardı ve maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı. Konuk ekip ikinci yarıya hızlı başladı ve 47. dakikada Erdal Özdemir'le farkı 1'e indirdi.
 
Dakikalar 71'e geldiğinde Lincoln bir kez daha sahne aldı ve skoru 3-1'e getiren golü attı. Çaykur Rizespor, sadece 3 dakika sonra Samu ile farkı 3'e çıkardı.
 
Mücadelenin 87. dakikası oynanırken Lincoln bir gol daha buldu ve hat-trick yaptı. Çaykur Rizespor bu sonuçla puanını 49'a yükseltirken ligin son sırasına demir atan Gaziantepspor, 4 puanda kaldı ve matematiksel olarak kümede kalma şansını yitirdi.
 
                              image
 
2018'E KÖTÜ BAŞLAMIŞLARDI
49 yıl önce dönemin belediye başkanı Abdulkadir Batur başkanlığında 58 kurucu üyeyle kurulan kulübün 110 milyondan fazla borcu olduğu açıklanmıştı. Kulüpten, 2017'nin sonunda yapılan açıklama ise kafaları karıştırmıştı. Kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz, maddi kaynak olmadığı için çalışanlar ve futbolcuların antrenman ile maçlara çıkmayacağını açıklamıştı.
 
Yeni yıl mesajı ile kulübün faaliyetlerini durdurulacağını duyuran Gaziantepspor'da, kulübün anahtarının Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'ya teslim edileceği açıklanmıştı.
 
Gaziantepspor'da yönetici, futbolcular ve taraftarlar, 2018'in henüz başında 2 Ocak'ta 15 temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanarak siyah-beyazlı kulübe destek çağrısında bulunmuştu. Burada konuşan Durmaz, "Gaziantepspor kapanıyor" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Gaziantepspor ile kenti bir araya getirerek sıkıntılı süreci aşmak istediklerini anlatan Durmaz, kulübü büyük bir borçla devraldıklarını, yönetim olarak tek başlarına bu yükün altından kalkmalarının mümkün olmadığını dile getirdi.
 
Kulübü kapatmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını aktaran Durmaz, "Ancak maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Şehrin önde gelenlerine sesimizi duyurmak istiyoruz. Amacımız Gaziantepspor'u yaşatmaktır. Gaziantepspor'u kapatmayacağız. Esnafın da sesini duyduk, en kısa sürede bir hesap açıp takıma yardım kampanyası düzenleyeceğiz." diye konuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR