Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BREZİLYA'DA GÜNDEM TALISCA
BREZİLYA'DA GÜNDEM TALISCA
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Anderson Talisca, Brezilya'nın Almanya ve Rusya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna dahil edildi. Talisca maçlarda forma giymeyi başarırsa kariyerinde ilk kez A Milli Takım'da görev yapmış olacak.
13 Mart 2018, 21:37

 

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Anderson Talisca’nın Brezilya Milli Takımı’na davet edilmesinin ardından başarılı oyuncunun eski teknik direktörü Joel Santana açıklamalarda bulundu.

Brezilya basınına konuşan Bahia’nın eski teknik direktörü Santana, Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Tite ile Beşiktaşlı futbolcunun kadroya davet edilmesi süreciyle ilgili yaptıkları görüşmeyi anlattı.

Talisca hakkında Tite’ye bilgi verdiğini söyleyen Santana, “Uzun süredir tanışıklığımız var ve bu tarz konuşmaları sık sık yapıyoruz. Milli takımda görev yapmasak da onlar için çalışmaya devam ettik. Talisca hakkında uzun zaman önce konuştuk. Tarzı Paulinho’ya benzemiyor. Daha uzun boylu ve daha güçlü” dedi.

image

24 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş’taki performansını değerlendiren Santana, “Müthiş bir perfomans gösteriyor. Benfica’dan sonra Beşiktaş’ta da harika bir dönem yaşıyor. Bunu hak ettiğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Rusya ve Almanya ile oynanacak maçların kadrosuna dahil edilen Talisca hakkında konuşan Tite ise, “Talisca beş ve dörderli savunmalara karşı çok etkili” demişti.

Brezilyalı futbolcu bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 36 maçta 16 gol atma başarısı gösterdi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR