Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKHİSARSPOR AVRUPA KAPISINI AÇTI
AKHİSARSPOR AVRUPA KAPISINI AÇTI
Teleset Mobilya Akhisarspor, Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi olurken Akigolar bu sonuçla gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı
10 Mayıs 2018, 21:24
 
Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe maçının ardından takımlar arasında kadro yapısına bakıldığında büyük farkın olduğunu belirtertti.
 
Çok mücadele ettiler. Takımlar arasında kadro yapısına baktığınızda büyük fark var. Ama oyuncularımın bunu mücadeleleriyle kapatıp kupayı hak ettiler. Akhisar halkına hayırlı olsun. Diyarbakır'da bir Anadolu takımı olarak kupalı kaldırmak ayrı bir mutluluk” dedi.
 
image
 
Ziraat Türkiye Kupası final maçında Teleset Mobilya Akhisarspor’a 3-2 yenilen Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada futbolculara yüklendi.
Sözlerine Teleset Mobilya Akhisarspor’u kutlayarak başlayan Aykut Kocaman “Kazanın hakkını teslim etmek gerekiyor. Öncelikle Teleset Mobilya Akhisarspor’u tebrik ederim. Teknik direktörünü ve futbolcularını yürekten kutlarım” dedi.
 
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Teleset Mobilya Akhisarspor’un bu zaferi ile, Spor Toto Süper Lig’de 5’inci sıra için mücadele eden takımların Avrupa şansı kalmadı. Akhisar ekibi kazandığı bu şampiyonlukla, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’ne grup aşamasından katılma hakkı elde etti.
 
Ege temsilcisinin Avrupa Ligi’ne katılmasıyla birlikte, Spor Toto Süper Lig’de 5’inci sırada yer almanın bir önemi kalmadı. Spor Toto Süper Lig’de sezonu 5’inci sırada tamamlayan takım, gelecek sezon Avrupa’da boy gösterme şansı yakalayamayacak. Süper Lig’de sırasıyla Trabzonspor (49), Göztepe (48), Demir Grup Sivasspor (48), Kayserispor (44) ve Kasımpaşa (43) 5. sırada yer alma mücadelesi veriyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR