Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYKUT KOCAMAN'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI
AYKUT KOCAMAN'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI
Fenerbahçe ligin son maçında Konyaspor'u 3-2 mağlup ederek şampiyon Galatasaray'ın ardından ligi 2. sırada bitirdi.Aykut Kocaman istifa sorusuna cevap verdi
19 Mayıs 2018, 22:18
 
 
Fenerbahçe-Konyaspor maçının ardından teknik direktör Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu. Kocaman istifa imasında bulunarak, ' Kararımı daha önce açıkladım, 2-3 gün içinde kararımı uygulamaya başlayacağım' dedi.
 
İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları:
Kupasız bir sene, çok konuşmanın anlamı yok. Takım üzerinden okuma yaparsak, Fenerbahçe'nin sorunları ya da durumu şu anda eksik kalır. 3-0'dan sonra elimizdeki Şampiyonlar Ligi'ni de verecektik. Ya hep ya hiç ile gidiyoruz. Ciddi bir umut kapısı sonuçta kulübün silkelenmesi için. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma bu sene bir adım daha kolay gibi gözüküyor. Hiç olmazsa elimizde o kaldı. Kararımı daha önce açıkladım, 2-3 gün içinde kararımı uygulamaya başlayacağım.
Fenerbahçe lig ikinci bitirdi. Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Atiker Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, 2017-2018 sezonunu 2. sırada tamamladı.
Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibini Jose Fernandao, Roberto Soldado ve Selim Ay'ın kendi kalesine attığı gollerle 3-2 mağlup eden sarı-lacivertliler, şampiyon Galatasaray'ın arkasında kaldı. Karşılaşmada Atiker Konyaspor'un gollerini Fofana ve Jahovic kaydetti. Fenerbahçe sezonu 72 puanla 2'nci, Atiker Konyaspor ise 36 puanla 15. sırada bitirdi.
4. yıldız yine gelmedi
Fenerbahçe, 2017-2018 sezonunda da mutlu sona ulaşamadı. Son şampiyonluğunu 2013-2014 sezonunda Ersun Yanal yönetiminde yaşayan sarı-lacivertliler, 19 şampiyonlukta kaldı.
Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için ön eleme oynayacak
Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmayı başaramadı.
Sarı-lacivertli takım, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alabilmek için ön eleme oynayacak.
Aykut Kocaman yine ikinci
Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde ligi yine ikinci sırada tamamladı. Sarı-lacivertlilere geldiği ilk sezon olan 2010-2011'de averajla Trabzonspor'un önünde şampiyonluk ipini göğüsleyen Kocaman, daha sonra ise ikinciliklerle yetinmek zorunda kaldı.
Fenerbahçe ile 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında ligde 2. sırada kalan Aykut Kocaman, görevinden ayrılmıştı. Aykut Kocaman'ın sezon başında döndüğü Fenerbahçe, ligi yine 2. sırada bitirdi. Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman ile 2. sırada kaldığı söz konusu üç sezonda da şampiyonluk ipini Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray göğüsledi.
Taraftardan tepki
Fenerbahçeli taraftarlar, maçın son bölümünde kulüp başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolculara tepki gösterdi. Başkan adayı Ali Koç, eski futbolcuları Alex de Souza ile Mathieu Valbuena lehine tezahüratlarda bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" diye slogan attı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR