Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CUMHURBAŞKANI AZİZ YILDIRIM'I İŞARET ETTİ
CUMHURBAŞKANI AZİZ YILDIRIM'I İŞARET ETTİ
Çıktığı televizyon programında Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tecrübe vurgusu yaparak Aziz Yıldırım'a dikkat çekti.
2 Haziran 2018, 22:17
 
 
Fenerbahçeli olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, katıldığı bir televizyon programında, soru üzerine Fenerbahçe Genel Kurulu  ile ilgili düşüncelerini açıkladı.
 
Fenerbahçe Kulübü, Seçimli Olağan Genel Kurulu bugün resmen başladı.
 
 Hem Sarı-Lacivertliler’in hem de diğer futbolseverlerin yakından takip ettiği tarihi kongrede 20 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Aziz Yıldırım ile eski yöneticilerden Ali Koç, başkanlık için yarışıyor... Son haftalarda karşılıklı yapılan açıklamalarla tansiyon iyice yükselirken, kongrenin ilk gününde adaylar, son kez üyelerine  seslendi.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEDİ
 
Fenerbahçeli olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, dün katıldığı bir televizyon programında, soru üzerine Genel Kurul’la ilgili düşüncelerini açıkladı. Erdoğan şunları söyledi:
 
“En ideali alışılmış olan şey hayırlı olsun demektir. Gönlüm bu noktada ideal bir yönetimin iş başına gelmesidir. Ama burada tabi tecrübe her zaman çok çok önemli. Temenni ederim ki inşallah bu kongreyle birlikte Fenerbahçe yeni bir sürece çok daha diri çok daha güçlü ama tecrübenin de hakim olduğu bir yapıyla devam eder.” diyerek isim vermeden gönlünün Aziz Yıldırım'da olduğun gösterdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR