Güzel ülkemiz için yazıyoruz - URUGUAY GOLCÜSÜ İYİLEŞTİ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/32647/uruguay-golcusu-iyilesti

 

URUGUAY GOLCÜSÜ İYİLEŞTİ
URUGUAY GOLCÜSÜ İYİLEŞTİ
ünya Kupası son 16'daki Portekiz Uruguay maçında sakatlanarak oyunu terk eden Edinson Cavani, Fransa maçında sahada olacak mı merak ediliyordu. Ciddi bir sakatlığı olmasından kuşku duyulan Cavani'den iyi haber geldi.
4 Temmuz 2018, 22:39
 
Son 16 turundaki Portekiz maçında etkili bir oyun sergileyen fakat sahayı sakatlanarak terk etmek zorunda kalan Cavani, çeyrek finalde karşılaşacakları Fransa maçında oynayabilecek mi futbol tutkunları tarafından maça dair merak edilen konuların başında geliyor. Cavani için Uruguay Futbol Federasyonu sevindirici açıklamayı yaptı.
 
CAVANİ’NİN SAKATLIĞININ SON DURUMU
 
Uruguay Futbol Federasyonu, Son 16’daki Portekiz maçında sakatlanarak oyunu terk eden Edinson Cavani’nin sol bacağında herhangi bir kas yırtığı bulunmadığını, ilgili bölgede sadece bir ödem oluştuğunu açıkladı. Cavani, çeyrek finalde Fransa’ya karşı kadroda yer alacak fakat sahaya ilk 11’de başlamasının düşük olduğunu söyleniyor.
 
image
 
Fransa Milli Takımı’nın başarılı futbolcusu Antoine Griezmann’ın, Dünya Kupası Çeyrek Final turunda Uruguay ile oynayacakları maç öncesinde yaptığı açıklamalara Luis Suarez’den yanıt geldi.
 
Atletico Madrid’de forma giyen Fransız futbolcu Antoine Griezmann, FIFA’nın resmi sitesine verdiği röportajda, “Uruguay benim ikinci memleketim. Bu ulusu ve insanlarını seviyorum, orada birçok arkadaşım var. Harika bir maç olacak ve duygu patlaması yaşanacak” ifadelerini kullandı.
 
Barcelona ile Atletico Madrid geçtiğimiz sezon La Liga’da şampiyonluk yarışında kıyasıya bir mücadele vermişti. Zafer Barcelona’nın olmuştu…
 
Barcelona’nın Uruguaylı forveti Luis Suarez ise Griezmann’ın bu sözlerine ilginç bir yanıt verdi. 31 yaşındaki forvet, “Antoine kendisini yarı Uruguaylı hissetiğini söylemiş. Ama o Fransız ve Uruguaylıların nasıl hissetiğini bilemez” şeklinde konuştu.
 
Uruguay’ın kaptanı Diego Godin ile Atletico Madrid’de takım arkadaşı olan Griezmann hakkındaki sözlerini sürdüren Suarez, “Kim olduğumuzu bilmiyor ya da futbolda neleri başarmamız gerektiğini. Bizim geleneklerimiz hoşuna gidiyor ve aynı dili konuşuyoruz ama farklı hissediyoruz” dedi.
 
Dünya Kupası Son 16 turunda Fransa, Arjantin’i, Uruguay ise Portekiz’i saf dışı bırakarak çeyrek finale yükselmişti.
 
Diego Godin ile Griezmann’ın çok yakın arkadaş olduğu ve kızının vaftiz babası olduğu biliniyor.