Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE KADIKÖY'DE YIKILDI
FENERBAHÇE KADIKÖY'DE YIKILDI
Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe Kayseri maçı karşılık golleriyle haftaya damgasını buldu. Fenerbahçe’nin öne geçtiği maçta Kayserispor 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı
1 Eylül 2018, 21:32
 
Süper Lig'de 4. hafta heyecanı Fenerbahçe Kayserispor maçı ile devam etti. Kanarya nefes kesen maçta sahadan 3-2 mağlup ayrılırken bu sezon dördüncü haftada üçüncü kez yenildi. Kayserispor ise Ertuğrul Sağlam döneminde dördüncü haftada da yenilmezlik serisini sürdürdü.
 
Fenerbahçe, Kayserispor’u konuk etti. Nefes kesen yüksek tempolu mücadelede gülen taraf 3-2’lık skorla Kayserispor oldu.
 
Üç hafta sonunda yenilgisiz takımlar arasında yer alan Kayserispor serisini sürdürmeyi başarırken Fenerbahçe ise dördüncü hafta üçüncü kez sahadan mağlup ayrıldı.
 
Kanarya’da yeni transferlerden Diego Reyes ve Harun Tekin ilk kez 11’de başlarken Michael Frey ise 67’de oyuna dahil oldu. Andre Ayew bir gol ve bir asistle öne çıkarken, Kayserispor’da Mensah, Chery ve Bilal göz dolduran isimler oldu.
 
image
 
Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup eden Kayserispor’da VAR kararıyla kırmızı kart gören Şamil Çinaz maça damga vurdu. 81.dakikada Fenerbahçe’nin genç yeteneği Eljif Elmas ile girdiği ikili mücadele sonrası rakibinin üzerine sert bir şekilde basan Şamil Çinaz sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti.
 
Pozisyonun ardından Eljif Elmas acılar içinde yerde kalırken video hakem sistemi karşılaşmayı yöneten Ümit Öztürk’e uyarı verdi. Kenara gelerek VAR sisteminden pozisyonu izleyen Öztürk, tekrar sahaya dönerek Şamil Çinaz’a kırmızı kart gösterdi.
 
Fenerbahçe’nin golleri 13’te Andre Ayew ve 57’de Islam Slimani’den geldi. Yeni transferler böylece bu maçla golle tanıştı. Ayew’in ise Süper Lig’de çektiği ilk isabetli şut golle sonuçlandı. Kayserispor’a üç puanı getiren üç golü; 52’de Bernard Mensah, 61’de Martin Skrtel (kendi kalesine) ve 69’da Tjaronn Chery kaydetti. Şamil Çinaz 82’de VAR incelemesi sonrasında kırmızı kartla oyundan atıldı.
 
Kadıköy'deki heyecanı yüksek maçta Fenerbahçe'ye 3 gol atarak deplasmandan 3 puanla ayrılan Kayserispor'da futbolcular maç sonu saha ortasında büyük bir sevinç yaşadı.
Yaşanan sevincin ardından sarı lacivertli tribünler rakip takım oyuncularına yoğun tepki gösterdi. O anlarda saha kenarından Volkan Demirel ve Alper Potuk içeriye girerek sevinen Kayserisporlu futbolcuların üzerine yürüyerek dışarıya çıkarmaya çalıştı.
Yaşanan sevincin ardından sarı lacivertli tribünler rakip takım oyuncularına yoğun tepki gösterdi. O anlarda saha kenarından Volkan Demirel ve Alper Potuk içeriye girerek sevinen Kayserisporlu futbolcuların üzerine yürüyerek dışarıya çıkarmaya çalıştı.
 
image
 
STAT: Ülker
 
HAKEM: Ümit Öztürk
 
SAAT: 19.15
 
YAYIN: Bein Sports 1
 
FENERBAHÇE: Harun, Şener, Neudstadter, Skrtel, Hasan Ali, Reyes, Eljif, Mehmet Ekici, Ayew, Valbuena, Slimani
 
TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu
 
KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Atila, Kana Bıyık, Sapunaru, Rotman, Mensah, Bilal, Deniz, Chery, Umut
 
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR