Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSMET BADEM TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ
İSMET BADEM TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ
Türk basketbolunun duayen isimlerinden İsmet Badem hayatını kaybetti. Yıllarca basketbol yorumculuğu yapan İsmet Badem, motor tutkusu ile biliniyordu.
6 Eylül 2018, 16:25
 
Türk basketbolunun önemli ismi, Fanatik Basket'in kurucusu ve bir dönem yayın yönetmenliğini yapan İsmet Badem Çanakkale'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
 
Usta ismin oğlu Burçin Badem de, twitter hesabından acı haberi duyurdu. İsmet Badem'in oğlu Burçin Badem Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Babam İsmet Badem'i yaklaşık 1 saat önce kaybettik. Şu anda Çanakkale'ye gidiyorum. Ayrıntılı bilgilendirme yapacağız." dedi.image
 
İsmet Badem kimdir? 
İsmet Badem 1943 yılında doğdu. Sakaryalı olan Badem, Türk sporuna, basketboluna ve medyasına yaptığı katkılarla tanındı. Badem, Samsunspor'da başladığı kariyerini, dikkat çeken oyunuyla Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları altında taçlandırdı. 1972-73 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde oynamaya hak kazanan ilk Karadeniz takımı olan Samsunspor'da yıldızı parlayan Badem, Fenerbahçe (1976-77) ve Beşiktaş formaları da giymiştir. Aktif basketbol yaşantısını noktaladıktan sonra bir süre Afrika'da, Mozambik'te yaşadı.
 
Türk basketbolunun Avrupa sahalarında başarılar kazanmaya başladığı 1993 yılından itibaren televizyonlardan naklen yayınlanan basketbol maçlarında Murat Murathanoğlu'nun sunduğu basketbol maçlarındaki yorumlarıyla ün kazandı. Fanatik Gazetesi'nde spor yazarlığı yapmış olan İsmet Badem, 2001 yılında Ben İsmet Badem isminde bir kitap çıkarmıştır.
 
Duayen isim 6 Eylül perşembe günü 75 yaşında hayatını kaybetti.
 
2 saat önce paylaşım yapmıştı
 
İsmet Badem, bugün saat 15:00 sıralarında sosyal medya hesabından, bölgede motosiklet ile yaptığı geziden takipçilerine bir fotoğraf paylaşmıştı. Badem fotoğrafının üzerine yazdığı notta, "Dostlarla Çan-Biga Turu" ifadelerini kullanmıştı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR