Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KORAY ŞENER'E ACI VEDA
KORAY ŞENER'E ACI VEDA
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maçta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve müdahalelere rağmen kurtarılamayan Koray Şener, Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen törenle son yolculuğuna uğurlan
4 Kasım 2018, 20:19

 

Koray Şener'in Ali Koç'un başkan seçilmesinin ardından attığı "Ali Koç başkanımızla beraber kupa kaldırmak hele ki başkanlığının ilk kupasında orada olacak olmak ayrı bir heyecanlandırıyor beni, umarım bir aksilik çıkmaz. Dünyanın en güzel takımına güveniyoruz" tweet de yürekleri dağladı. 

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maçta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve müdahalelere rağmen kurtarılamayan Koray Şener, Ülker Stadı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Fenerbahçe Spor Kulübü, Koray için bir tören düzenledi. 
 
image
 
Sarı-lacivertli yönetim ve kulübün futbolcuları tam kadro olarak törene katıldı. Koray Şener'in Ülker Stadı'nda kombinesinin bulunduğu koltuk siyaha boyandı.
 
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kürsüye gelerek Koray'ın anısına bir açıklama yaptı. Koray'ın bulunduğu koltuğa adının verileceğini ve hep boş bırakılacağını dile getiren Ali Koç şunları söyledi:
 
"Son görevimizi yerine getirmek için birlikteyiz. 1907 ve UNİFEB üyesi, Fenerbahçe aşkını tertemiz yüzünde taşıyan örnek Fenerbahçeli... Kısacık ömrünün son gününde yine Fenerbahçe'nin yanında olan güzel çocuk. Zamansız ayrılığın bizi kahretti. Arkadaşların seni çalışkan, özverili, ailesine ve insanlara değer veren, Atatürk'ü, kitapları ve şiirleri çok seven, herkes tarafından sevilen bir Fenerbahçe sevdalısı olarak anlatıyorlar.
 
Senin için burada en sevdiğin yerde, unutulmaz anılarının olduğu mabedimizdeyiz. Birkaç gün önce 10 Kasım için arkadaşlarına 'Atamızın yanında olacağız' demişsin. Hiç aklın kalmasın, binlerce kişi olarak 10 Kasım'da seni en güzel şekilde temsil edeceğiz. Okul Açık'taki koltuğa senin adını yazıp hep boş bırakacağız ve adını hep yaşatacağız.
 
Kederli anne, baba, ailene ve arkadaşlarına, büyük bir aile olduğumuzu hatırlatarak seni hiç unutmayacağımızı dile getirmek istiyorum. Güle güle iyi insan, mekanın cennet olsun."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR