Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ KAÇIRDI
BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ KAÇIRDI
Beşiktaş Genk özeti izle! Beşiktaş Avrupa Ligi I grubu dördüncü maçında konuk olduğu Genk'i 1-1 berabere kaldı. Maçta gol perdesini Ricardo Quaresma ile açan Beşiktaş ikinci yarının son dakikalarında Genk'ten yediği golle 1 puana razı oldu.
8 Kasım 2018, 23:07

 

Beşiktaş Genk özeti izle! Beşiktaş Avrupa Ligi I grubu dördüncü maçında konuk olduğu Genk'i 1-1 berabere kaldı. Maçta gol perdesini Ricardo Quaresma ile açan Beşiktaş ikinci yarının son dakikalarında Genk'ten yediği golle 1 puana razı oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş grubun dördüncü maçında deplasmanda Genk ile 1-1 berabere kaldı. Avrupa Ligi I Grubunda yer alan Beşiktaş, Genk ile berabere kalmasına rağmen üst tura yükselme şansı devam ediyor..
 
Bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmeyen ve Genk 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta, güzel oyunuyla Quaresma taraftarın beğenisini kazandı. 
 
DAKİKA 7: Maçın ilk bölümünde topa daha çok sahip olan taraf Genk. Beşiktaş baskı yoluyla Genk’in oyununu bozmaya çalışıyor.
 
image
DAKİKA 16: BEŞİKTAŞ GOLÜ BULDU! Genk’in savunmadan çıkarken yaptığı pas hatasının ardından Mustafa Pektemek’in tek pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Quaresma kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşu kaleciye de çarparak ağlarla buluştu.
 
DAKİKA 19: BEŞİKTAŞ İKİNCİ GOLÜ KAÇIRDI! Oğuzhan önde baskıyla topu kazanıp bekletmeden Mustafa’ya verdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Mustafa’nın vuruşu kaleciden döndü.
 
DAKİKA 41: GENK ETKİLİ GELDİ! Sağ kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Samatta’nın kafa vuruşu üst ağlarda kaldı.
 
DAKİKA 57: BEŞİKTAŞ İKİNCİ GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Quaresma’nın sağ kanattan yaptığı ortasına Babel kafayı vurdu, top az farkla yandan auta gitti.
 
DAKİKA 76: Ljajic’in oyuna girmesiyle birlikte son beş dakikada Beşiktaş’ın topla oynama yüzdesi %60’lara çıktı.
 
DAKİKA 80: Pepe, Ndongala’ya yaptığı faulle Genk’in hızlı hücumunu durdurdu ve karşılığında sarı kart gördü.
 
DAKİKA 87: GENK SKORU EŞİTLEDİ! Berge az önce şut çektiği yerden bir şut açısı daha buldu. Bu defa çok daha iyi bir vuruş yapan Berge’nin şutu, Vida’ya da çarparak köşeden ağlarla buluştu.
 
TOLGA ZENGİN 13 MAÇ SONRA KALEDE
 
Beşiktaş'ta son haftalarda yediği goller sebebiyle eleştirilen futbolcuların başında gelen kaleci Karius, Genk maçında yedeğe çekildi.
 
Liverpool'dan 2 sezonluğuna kiralandıktan sonra ilk kez 2 Eylül'deki Bursaspor deplasmanında kaleye geçen Karius, 8 lig ve 3 Avrupa Ligi maçında forma giymişti. Son haftalarda özel yaşantısına dikkat etmediği ve hatalı goller yemesi sebebiyle eleştirilerin hedefinde olan Alman kaleci, teknik direktör Şenol Güneş tarafından yedeğe çekilerek bir anlamda uyarılmış oldu.
 
Karius'un yerine ise 26 Ağustos'taki Antalyaspor maçı öncesinde sakatlanan ve o günden bu yana tercih edilmeyen Tolga Zengin, 13 maçlık aradan sonra Belçika deplasmanında kaleye geçen isim oldu.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR