Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE 6 MAÇ SONRA KAZANDI
FENERBAHÇE 6 MAÇ SONRA KAZANDI
Aytemiz Alanyaspor'u mağlup eden Fenerbahçe, 6 maç aradan sonra ligde galibiyetle tanıştı. İlk yarıda bulduğu gollerle üç puana uzanan Fenerbahçe, Süper Lig'de 12. sıraya yükseldi.
11 Kasım 2018, 17:24
 
Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda Aytemiz Alanyaspor’u 2-0 mağlup etti. Ayew ve Frey’in golleriyle galibiyete uzanan Fenerbahçe’de Valbuena, oynadığı futbolla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
 
Süper Lig’de 6 maçtır kazanamayan, bu nedenle alt sıralarda kalan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Anderlecht galibiyetinden sonra ligde de üç puana uzandı. Phillip Cocu’nun istifasının ardından geçici olarak takımın başına geçirilen Erwin Koeman böylece, Fenerbahçe’nin başında çıktığı üçüncü maçında ikinci galibiyetini aldı. Galatasaray derbisinde yedek kulübesinde yer alan Erwin Koeman, 2-0 geriye düştükleri maçta takımına 2-2’yi yakalatmayı başarmıştı. Erwin Koeman yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde de Anderlecht’i 2-0 mağlup etmişti.
 
Phillip Cocu yönetiminde forma bulmakta zorlanan Valbuena, Galatasaray ve Anderlecht maçlarından sonra Aytemiz Alanyaspor maçına da damga vurdu. Erwin Koeman’ın sürekli ilk 11’de şans verdiği Fransız yıldız, Aytemiz Alanyaspor maçını bir asistle tamamladı. Frey’in kafayla attığı golde ortayı yapan Fenerbahçe, Ayew’in attığı golün öncesinde de pozisyonu hazırlayan isim oldu.
 
 
 
Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 13 yaparak 12. sıraya yükseldi. 12 puanda kalan Aytemiz Alanyaspor ise 14. sıraya geriledi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR