Güzel ülkemiz için yazıyoruz - SORUNUMUZ VAR AMA KAZANIYORUZ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/32984/sorunumuz-var-ama-kazaniyoruz

 

SORUNUMUZ VAR AMA KAZANIYORUZ
SORUNUMUZ VAR AMA KAZANIYORUZ
Kazanmak güzel ama bu her şeyi doğru yaptığımızı göstermez. Eksiklerimiz de var. Ben genel anlamda başka bir konudan bahsediyorum.
2 Aralık 2018, 20:28
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisinin ardından yayıncı kuruluşa birbirinden önemli açıklamalar yaptı. 
 
Şenol Güneş ; Kazanınca doğru, kaybedince yanlış..
 
Saygısızlık olarak algılamasınlar ama olumsuzluk yapmasınlar. Hepimizin ihtiyacı var. Kazanmak önemli ama tabii nereden baktığımıza göre değişir. Neyi kazandık? 3 puanı. Sürenin kısa olduğu dönemde böyle maçı oynamak kolay değil. Galatasaray biraz daha yakın yerden geldi. Oynamayan oyuncular ve yapılan eleştiriler saygısızlığa dönünce hoş değil. 
 
"LENS'İN OYNAMASI MUCİZEYDİ"
 
Lens'in oynaması mucizeydi. Keşke almasaydım. Ancak oyunun gidişatına göre ihtiyacımız vardı. Zaten 10 günlük idman eksiği vardı. Çok kaliteli bir oyun olmadı kabul ediyorum ama bizim kazanmamız kimseyi rahatsız etmesin çünkü bugünkü oyun onu gerektiriyordu.
 
"BU TAKIM  BİRLİKTE OLDUĞU İÇİN KAZANDI"
 
Bu takım kazandığı için birlikte değil. Birlikte olduğu için kazanıyor. Evet sorunlarımız var. 2 senedir bizi göndermeye çalışıyorlar. En iyi kadro bizdeydi. Galatasaray'ın kadrosu kötü mü? Fenerbahçe'nin de, Kasımpaşa'nın da iyi kadrosu var. Performans verimi önemli. 
 
KİŞİSELLEŞTİRMEYE GİTMENİZ YANLIŞ!"
 
Kazanmak güzel ama bu her şeyi doğru yaptığımızı göstermez. Eksiklerimiz de var. Ben genel anlamda başka bir konudan bahsediyorum. Fatih hoca ile de konuştum maçtan önce. İdari, teknik, psikolojik birçok konu var ama biz hep kişiler üzerinden gidiyoruz. Bizim de ailelerimiz var. Oynamayan oyuncular için eleştiri yaparken işi başka boyutlara getiriyorlar. Biriyle ilgili suçlama yaparsanız konuyu dağıtıp onu kişiselliğe dönüştürmermek lazım. Bu hem kendilerine, hem bize saygısızlık olur.