Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
RIDVAN DİLMEN AĞIR KONUŞTU
RIDVAN DİLMEN AĞIR KONUŞTU
Bugün Fenerbahçeliler kaybettiklerinden daha çok puan durumuna bakmaktan da çok görüntüye sinirleniyor. Devrede oyuncuların canını acıtacak bir şey söylemiştim. Acısın
9 Aralık 2018, 20:44
 
Rıdvan Dilmen Akhisarspor Fenerbahçe maçının ardından  çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
 
"Koskoca Fenerbahçe takımı için 15. haftada ne konuşuyoruz. ‘Kırmızı kar yağar Fenerbahçe düşmez’ diyordum ya, Çin’de sarı kar yağmış herhalde. Belli olmaz diyorum artık. Gerçekten üzücü. Fenerli topçulara söylüyorum; Deplasmanda bari çubuklu giyin Fenerbahçe zannetsinler. İnsanlar kahroldu. Ben Akhisar karşısında Fenerbahçe’ye favori diyemiyordum. Oyuna bakınca da yanılmadığımı görüyorum."
 
"Oyunun tamamında pozisyona girmeden ezik bir oyunla bu durumlara düşmek çok kötü. Bugün Fenerbahçeliler kaybettiklerinden daha çok puan durumuna bakmaktan da çok görüntüye sinirleniyor. Devrede oyuncuların canını acıtacak bir şey söylemiştim. Acısın. Geçen hafta kendi sahasında berabere kalan Fenerbahçe'nin futbolcusu Ekici diyor ki 'Geçen haftaya göre daha iyiydik"vay be !
 
image
"
Bence Ersun Yanal'ı yarın açıklarlar.
 
Size saygı gösteren falan da yok. Rahat rahat 90. dakikada üzerinize geliyorlar. Bu çubuklu formayı başından sonuna kadar yerle bir ettiler. Tabii ki böyle devam etmeyecek. Ama hep söylüyorum birkaç yıl sonrasının hedefi konmalı."
 
"Tabii ki Ali bey ve yönetim de bunu istemezdi. Tarihinde tabii ki şampiyonluklar yaşayacak Fenerbahçe. Ama tarihe altın harflerle değil çamur harflerle bugünü koyacaklar önüne. Başarıyı herkes sahiplenir. Başarısızlıkta herkes toz olur. Bugün itibariyle taraftar dışında bir kişinin başarılı olduğu söylenemez."
 
image
 
"Kötü teknik direktör seçebilirsiniz, olmamıştır Cocu, değiştirirken doğru yaparsınız. Fenerbahçe Akhisarspor kafilesine giderken 3 tane gol atan oyuncusu var kadrosunda. Fenerbahçe futbol takımını bu hale getirdiler. Tebrik ediyorum kim getirdiyse."
 
"Tarihte böyle bir şeyle karşılaşmadı insanlar. Hatalı karar alabilirsinzi ancak hatadan dönmek de yapmanız gerekendir. Ligin 3. haftasından beri Ersun Yanal isteyen bir kulüp. Hafta içerisinde Fenerbahçe'nin en yetkili kişilerinden birisi Semih Özsoy Ersun Yanal ile buluşuyor. Ne diyor? Görüşme yaptık Fenerbahçe ile diyor. Ne zaman diyor? Maçtan önce diyor. Bu takımın teknik direktörü yok mu? Bu takımın oyuncuları duymadılar mı? Duydular. Bu sarışın arkadaş yok artık diyorlar"
 
image
 
"Fenerbahçe ne yapmalıydı, 'Evet görüştük anlaştık'. Bir başkan yardımcısı, teknik direktörle konuşuyorsa imza atacak. Yok Cocu'nun sözleşmesi, şunu yaptım bunu yaptım. Koskoca Fenerbahçe'yi bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok"
 
 "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ile masaya oturduysan imza atacaksın. Ne bu ya, Fenerbahçe burası. Kuşadası'nda seminere katılacak aday hoca, 'Evet görüştük' diyecek. Bir tane açıklama yapmayacak Fenerbahçe yöneticisi. O zaman almayacaksın. Onu da yapamıyorsan bir dakika durmayacaksın orada"
 
"Fenerbahçe Futbol Takımı ne Ersun'a kaldı ne Ali Koç'a kaldı, ne Rıdvan Dilmen'e kaldı. Tabii ki kulüp bildiğini yapacaktır. Fenerbahçe tarihine baktığımız zaman böyle durumlara alışık değildir. Bu yüzden Ersun Yanal başlar, altıncı da olursun, 10. da olabilir. Yarın taraftar başkasını istemicek onu da almayacaksın. Yanal'ı Cocu gittiği gün ya da 3 kez milli ara olduğunda getirecektin. Bir dönem Comolli modası vardı, pas geçildi Cocu gitti.
 
"Fenerbahçe Futbol Takımı ne Ersun'a kaldı ne Ali Koç'a kaldı, ne Rıdvan Dilmen'e kaldı. Tabii ki kulüp bildiğini yapacaktır. Fenerbahçe tarihine baktığımız zaman böyle durumlara alışık değildir. Bu yüzden Ersun Yanal başlar, altıncı da olursun, 10. da olabilir. Yarın taraftar başkasını istemicek onu da almayacaksın. Yanal'ı Cocu gittiği gün ya da 3 kez milli ara olduğunda getirecektin. Bir dönem Comolli modası vardı, pas geçildi Cocu gitti."
"Seneye başka şeyler konuşabiliriz ama bunun için Ali bey, çocukluğundan itibaren büyük Fenerbahçeli olarak çok görüşen bir insan değilim ama problemim yoktur, ama artık soyadını kullanıp kimi getireceksen getir. Bu taraftarın kafası bir kalksın. Ersun hoca mı, Conte mi, Zidane mı? Bilemem. Şampiyon olmayınca bir şey kaybetmiyorsun. Galatasaray 14 yıl şampiyon olmadı. Ne oldu bak ayakta."
 
image
 
"Türkiye'de sadece Fenerbahçeli yok. Bir futbol adamı olarak Beşiktaş'ın da, Galatasaray'ın da sıkıntı yaşadığı dönemlerde üzülüyoruz. Sizden rica ediyorum Koeman ve Fenerbahçeli futbolcuların açıklamasını vermeyin bana. Bana yorum yaptırmayın. Kaç uçağı ile gideceğim diye mi soruyor? Gitsen ne olur bu saatten sonra. Koeman'da niye hata olsun. Neyin mücadelesini yapıyorsunuz, neyi yönetiyorsunuz siz?"
 
"Fenerbahçe'nin kalan 19 maçından 10-12 tanesini kazanabilir. O zaman daha çok hesap sorarım ama. Bu transferleri kim yaptı Comolli yaptı. Hala orada mı? Olmayacak abi. Burası Fenerbahçe"
 
"Ben toptan başka bir işten anlamam. Futbolu seviyorum ben ama kıymet bilmek başka bir şeydir. O yüzden Ali beyi ben ciddi şekilde eleştiriyorum. Verceksin parayı gerekirse 'Herkes de aaa nasıl bu antrenörü' diyecek. Nasıl yaparsan yap beni ilgilendirmez. Fenerbahçe'nin tarihi büyük bir tarihtir. Yenideni falan olmaz bu işin."
"
 
"Bu ambleme uygun yönetsinler kulübü. O yüzden İnönü Stadı eskiden Mithat Paşa, yok Dereağzı. Bu statlarda da Fenerbahçe büyüktü. 'Yeniden' Fenerbahçe sloganı yanlıştı zaten. 'Yeniden' başka bir şey 'Daima' başka bir şey."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR