Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERSUN YANAL FENERBAHÇE'DE
ERSUN YANAL FENERBAHÇE'DE
Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Phillip Cocu ile sözleşme fesih görüşmelerini sonlandırdıktan sonra Ersun Yanal’ı resmi olarak duyuracak.Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yapılan görüşmenin ardından yalıdan yatla ayrıldı
10 Aralık 2018, 21:10
 
Fenerbahçe’de Phillip Cocu’nun görevden ayrılmasının ardından Erwin Koeman’ı geçici olarak takımın başına getiren ancak kötü gidişatı engelleyemeyen Fenerbahçe’de yönetim, teknik direktörlük görevine getirmek istediği Ersun Yanal ile sözleşme detaylarını görüştü.
 
5 Aralık tarihinde Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy ile Ersun Yanal arasındaki görüşmeyi ilk kez ‘Skor’ ekibi ortaya çıkarmıştı. 11 Aralık akşamı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı lacivertli yöneticilerle bir araya gelen Yanal ile anlaşmanın Çarşamba günü resmen açıklanması bekleniyor.
 
DHA’nın haberine göre; sarı lacivertli taraftarların ısrarla takımın başında görmek istediği Ersun Yanal’ın İstanbul’da olduğu ve akşam saatlerinde başkan Ali Koç ve yöneticilerle bir yalıda görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
 
Fenerbahçe yönetimi, teknik direktörlük görevine Ersun Yanal’ı getirmeyi planlarken, bunun yanı sıra idari menajerlik görevini de Volkan Ballı’ya emanet etmek istiyor.
 
Sportif direktör Damien Comolli’nin görevine devam etmesi konusunda fikir birliğine varılırken, Fransız futbol adamının ara transfer döneminde hem satılması gereken futbolculara kulüp arayacağı, hem de Ersun Yanal’ın istediği futbolcuları Fenerbahçe’ye kazandırmak için çaba göstereceği kaydedildi.
 
Öte yandan Ersun Yanal ile yapılacak anlaşmanın 1.5 yıllık olması bekleniyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR