Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALMANYA'DAN MÜKEMMEL HABER
ALMANYA'DAN MÜKEMMEL HABER
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında Schalke 04'e konuk olan Lokomotiv Moskova, Almanya deplasmanından 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı ve Avrupa Ligi'ne katılma şansını kaçırdı. Bu sonucun ardından temsilcimiz Galatasaray grubu üçüncü sırada tamamlamayı garantiledi
11 Aralık 2018, 19:59
 
 
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son karşılaşmasında Schalke 04 ile karşılaşan Lokomotiv Moskova, uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı ve bu sonuç Rus ekibinin Avrupa’ya veda etmesine neden oldu.
 
Temsilcimiz Galatasaray’ın olduğu grubun son maçında Schalke 04 sahasında Lokomotiv Moskova’yı konuk etti. Bir üst tura yükselmeyi garantileyen Schalke 04 karşısında net fırsatlar yakalayan Moskova aradığı golü bir türlü bulamadı.
 
Alman ekibi Schalke 04 de Moskova savunmasının boşluklarını değerlendirmek konusunda başarılı olamadı ancak 90+1’de topu elinden kaçıran kaleci Guilherme’nin hatasını değerlendiren Alessandro Schöpf takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Schalke 04 karşılaşmayı 1-0 kazandı ve 3 puanda kalan Lokomotiv Moskova, Porto’ya 3-2 yenilen Galatasaray’ın gerisinde yer aldığı için grubu son sırada tamamladı.
 
Schalke 04 grubu 11 puanla ikinci sırada sonlandırırken yoluna Şampiyonlar Ligi’nde devam etmeye hak kazandı. Grubu üçüncü sırada sonlandıran Galatasaray ise Avrupa Ligi biletini almış oldu.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR