Güzel ülkemiz için yazıyoruz - TERİM SON SÖZÜ SÖYLEDİ ''YOLLAR AYRILDI '' Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/33194/terim-son-sozu-soyledi-yollar-ayrildi-

 

TERİM SON SÖZÜ SÖYLEDİ ''YOLLAR AYRILDI ''
TERİM SON SÖZÜ SÖYLEDİ ''YOLLAR AYRILDI ''
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takım ile yolları ayrılan Serdar Aziz ve Eren Derdiyok hakkında IGTV’den bir açıklama yayınladı.
3 Ocak 2019, 16:43
 
 
Galatasaray'da Serdar Aziz ve Eren Derdiyok ile ipler resmen koptu… Sarı kırmızılı kulüp tecrübeli oyuncular ile yola devam etmeme kararı aldı. Serdar Aziz, Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından arkadaşlarıyla vedalaştı.
 
Sarı-kırmızılı takımda çarşamba günü gerçekleşen antrenman öncesinde Serdar Aziz ile Fatih Terim bir toplantı yapacaktı ancak bu görüşme Terim'in kararı doğrultusunda ertelendi. Perşembe günü ise Serdar Aziz ve Fatih Terim, Florya'da bir araya geldi.
 
Serdar Aziz, Fatih Terim'in kararı sonrasında Florya'daki arkadaşlarıyla vedalaştı.  Bu gelişmenin ardından Serdar Aziz, menajeri Haluk Canatar'a transfer talimatı verdi. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu konuşulan Serdar Aziz'in hangi takıma gideceği kısa bir süre içerisinde belli olacak.
 
image
 
Fatih Terim ayrılığı resmen açıkladı!
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takım ile yolları ayrılan Serdar Aziz ve Eren Derdiyok hakkında IGTV’den bir açıklama yayınladı.
 
Serdar Aziz ve Eren Derdiyok’un çalışma kültürleri ile uyumsuzluk olduğunu ifade eden Fatih Terim,“Serdar'ı da Eren'i de çok seviyorum. Her iki oyuncumu da çok seviyorum. Onlara, kariyerlerine ve yeteneklerine saygı duyuyorum. Ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum.
 
Bu karar yazılıp çizildiği gibi bir günlük ya da son maçlık bir mevzu değil. Bu yüzden teknik olarak sezonun sonuna kadar olan kısımdaki kadro planlamamızda yoklar. Yolları açık olsun, çok başarılı olsunlar isterim. Bugüne kadarki emekleri ve katkıları için de hem kendi adıma hem de teknik heyetim adına teşekkür ediyorum.”dedi.