Güzel ülkemiz için yazıyoruz - SADIK FENERBAHÇE'YE KAVUŞTU Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/33215/sadik-fenerbahceye-kavustu

 

SADIK FENERBAHÇE'YE KAVUŞTU
SADIK FENERBAHÇE'YE KAVUŞTU
Hayalini kurduğu yerde olduğunu söyleyen Çiftpınar, "Öncelikle bu sıcak karşılamadan dolayı başta Sayın Başkanımız Ali Koç’a, Semih Özsoy Başkanımıza ve diğer yönetici ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Hayalini kurduğum yerdeyim. Ait olduğum yerdeyim. Ailemle birlikte bunun mutluluğunu yaşıyorum.
5 Ocak 2019, 20:56
 
Fenerbahçe Sadık Çiftpınar transferini Twitter'dan duyurdu. Yeni Malatyaspor'dan transfer edilen başarılı savunmacının Twitter mesajı Fenerbahçe'nin resmi hesabınca takipçilere iletildi.
 
Fenerbahçe Kulübü, Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna kattığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile açıkladı.
 
26 yaşındaki stoper, sarı lacivertli kulübün sosyal medyasında yer alan 'Tribünlerde, hep dillerde' marşının videosunun altına 'Bu sevda bitmez gönüllerde' yazarken, Fenerbahçe Kulübü hesabı bu paylaşıma, 'Yuvana hoş geldin Sadık Çiftpınar, omuz omuza nice zaferlere' yanıtını verdi. Sadık Çiftpınar, sosyal medya hesabındaki fotoğrafını da Fenerbahçe formalı fotoğrafıyla değiştirdi.
 
image
 
Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'dan 3,5+1 yıllık sözleşme ile kadrosuna kattığı Sadık Çiftpınar, kulüp televizyonuna konuştu.
 
Hayalini kurduğu yerde olduğunu söyleyen Çiftpınar, "Öncelikle bu sıcak karşılamadan dolayı başta Sayın Başkanımız Ali Koç’a, Semih Özsoy Başkanımıza ve diğer yönetici ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Bana, kendi evimde; kendi yuvamda gibi hissettirdiler. Hayalini kurduğum yerdeyim. Ait olduğum yerdeyim. Ailemle birlikte bunun mutluluğunu yaşıyorum. Sorumluluklarımın farkındayım. Yarından itibaren takımla birlikte olacağım. Çok çalışacağım, çok mücadele edeceğim. İkinci yarıda takımımızı, camiamızı en iyi yerlere getirme adına sonuna kadar mücadelemi sürdüreceğim. Taraftarlarımızın gönlü ferah olsun. Çok kaliteli bir takımımız var. İnşallah bunu hep beraber el birliğiyle göstereceğiz. Fenerbahçe, iç sahadaki maçlarda ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu her zaman gösterdi. İkinci yarıda da taraftarlarımızdan aynı desteği bekliyoruz. Bizlerde sahada terimizin son damlasına kadar, elimizden gelenin en iyisini yaparak, onlara o mutluluğu yaşatmak istiyoruz. İnşallah camiamızı çok daha iyi yerlere getirerek, taraftarlarımızı mutlu ederiz” dedi.